Δημοσιεύτηκε: 25 Μάιος 2010, 12:11
από mangelasakis
gnome για πολλούς λόγους... Αν και του λοίπουν αρκετά μπιχλιμπίδια σε σχέση με το kde έχει όλα τα αναγκαία χωρίς περιττά στοιχεία που να το κάνουν κουραστικό και δύσχρηστο και είναι πιο σταθερό πιο γρήγορο πιο απλό πιο εύχρηστο και εκτός ότι έχω συνιθήσει το gnome έχω συνιθήσει και τις εφαρμογές του και μου φαίνονται πλέον πολύ πιο εύχρηστες πιο σταθερές και πιο καλές από αυτές του kde... Και χρησιμοποιώ επίσης και τα προεγκατεστημένα προγράμματα που έρχονται μαζί με το ubuntu οπότε δεν μπορώ να πω ότι είμαι οπαδός του kde. Το αντίθετο μάλιστα... Βέβαια έχω κάνει αρκετές προσπάθιες και έχω δώσει αρκετές ευκαιρίες στο kde επειδή ακούω τους γκουρού των Linux ότι είναι καλύτερο αλλά ποτέ μα ποτέ δεν μου το έχει αποδείξει. Μάλλον πως είναι φήμες από τους kdeάδες επειδή το έχουν συνιθίσει χρόνια τώρα και δεν μπορούν να αλλάξουν γραφικό περιβάλλον... Και από τεχνολογικής πλευράς πάντως έχω ακούσει ότι το gnome είναι πιο εξελίσημο από το kde ακολουθώντας πάντα τον αργό, αξιόπιστο ,σταθερό και σίγουρο τρόπο..