Δημοσιεύτηκε: 25 Μάιος 2010, 12:22
από kzlazy
mangelasakis έγραψε: ... Βέβαια έχω κάνει αρκετές προσπάθιες και έχω δώσει αρκετές ευκαιρίες στο kde επειδή ακούω τους γκουρού των Linux ότι είναι καλύτερο αλλά ποτέ μα ποτέ δεν μου το έχει αποδείξει. Μάλλον πως είναι φήμες από τους kdeάδες επειδή το έχουν συνιθίσει χρόνια τώρα και δεν μπορούν να αλλάξουν γραφικό περιβάλλον...

Δεν θα μπω στα τεχνικά μια που δεν τα κατέχω. Ούτε και η περίπτωσή μου είναι γενικός κανόνας, όμως το παραπάνω μάλλον δεν είναι ακριβές. Στην περίπτωσή μου το ακριβές είναι ότι όσες φορές και αν είπα ότι θα δώσω μια ευκαιρία στο KDE στο παρελθόν, έβλεπα λίγο τα προφανή και μετά, μόλις ήθελα να κάνω κάτι που γινόταν διαφορετικά από ότι στο gnome τα παρατούσα και έτρεχα πίσω. Την τελευταία φορά είπα ότι θα το χρησιμοποιήσω 15 μέρες ο κόσμος να χαλάσει. Μετά τις πέντε πρώτες, δεν μετρούσα τις υπόλοιπες...

Το point είναι ό,τι θέλει κι αυτό την προσπάθειά του. Εφαρμογές διαθέτει τις καλύτερες στο είδος τους (σε αρκετά είδη, βλ amarok, digikam, k3b, kdenlive κλπ) και η παραμετροποίηση είναι... βάθος αμύθητο. Αυτά.