Δημοσιεύτηκε: 17 Ιουν 2010, 14:16
από adagio
g00fy έγραψε:
adagio έγραψε:Αν θελεις παντως μπορεις να βαλεις και windows(πετσοκομμενα), οπως τα microXP που σου τρωνε 50ΜΒ μνημης μονο.


Η έκδοση πέραν του οτι δεν είναι ελεύθερη είναι και παράνομη μιας και δεν είναι επίσημο προϊον της εταιρίας και έρχεται σε σύγκρουση με την άδεια χρήσης του εν λόγο λειτουργικού. Πέραν του οτι μπορεί να έχεις νομικά προβλήματα στον χώρο, δε θα δώσεις την ευκαιρία στους νέους να δουν κάτι διαφορετικό.

Το να αγορασεις μια εκδοση windows και να την πετσοκοψεις ειναι παρανομο?
Συγγνωμη αν εχω καταλαβει λαθος αλλα αν αρχισω και αφαιρω πραγματα απο τα XP επειδη δεν τα χρειαζομαι και θα κανουν πιο σβελτο το συστημα μου τοτε ειμαι παρανομος???
Εκτος και αν λαθος νομιζες οτι ειπα να κατεβασει πειρατικα microXP και να τα εγκαταστησει...
Ειπα οπως τα microXP οχι τα microXp

g00fy έγραψε:
Είχα εγκαταστήσει edubuntu 6.06 στους υπολογιστές της βιβλιοθήκης ενός λυκείου πριν χρόνια... ακόμη παίζουν και κανείς δεν έχει παραπονεθεί! Βάλε Damn Small ή Puppy (είπαμε, θέλει λίγη δουλίτσα το γιατί δεν παίζει) και θα είναι όλοι ενθουσιασμένοι!


Ναι αυτο προτεινα και εγω σαν πρωτη λυση, απο κει και επειτα δεν δινεις την ευκαιρια στον αλλο να δει κατι διαφορετικο και να εχει πιο ολοκληρωμενη αποψη αν του προτεινεις απο τις 3 λυσεις μονο τις 2.

Φιλικα παντα.