Δημοσιεύτηκε: 15 Ιούλ 2010, 14:07
από sv9cag
Γιάσας

Συγνώμη για την καθυστέρηση απάντησης αλλά τελευταία μόνο από την εργασία μου βλέπω το forum και χθες Τετάρτη ήταν βέβαια κλειστά το απόγευμα οπότε η απάντηση ανεβλήθη για σήμερα.
Δεν αναφέρομαι σε τίποτα υβριστικά ή θέματα με βαριά παραπτώματα που οπωσδήποτε θα έπρεπε όποιος τα βλέπει να παρεμβαίνει άμεσα αλλά σε θέματα με απαράδεκτη ορθογραφία, με τα γνωστά greekglish, με ακαταλαβίστικους τίτλους, ή τίτλους του τύπου "ΠΡΟΒΛΗΜΑΑΑΑΑ" κλπ. όπου θα πρέπει ανεξάρτητα από το αν το έχουμε πει χίλιες φορές να συνεχίσουμε να το επαναλαμβάνουμε σε όλους και ιδίως στους νέους, να γράφουν στα Ελληνικά εκτός και αν το θέμα αφορά αδυναμία σ' αυτό ακριβώς το θέμα, να βάλουν όλοι κάποιο online λεξικό ώστε να διορθώνουν τα μηνύματα τους βάζοντας και τον ανάλογο σύνδεσμο για το "howto" που νομίζω ότι υπάρχει, να αναφέρουν στο τίτλο το πρόβλημα που έχουν και όχι να γράφουν άσχετα πράγματα που μόνο εντυπώσεις μπορεί να προκαλούν χωρίς να καταλαβαίνει αυτός που διαβάζει τον τίτλο τι θέλουν κλπ.

Τέτοια θέματα είδα αρκετά τελευταία και γι αυτό και έγραψα αυτό το θέμα, απ' ότι είδα όμως αρκετά έχουν διορθωθεί.

Σε αυτό αναφέρομαι και νομίζω ότι αυτό αφορά όλα τα μέλη του forum και όχι μόνο τους συντονιστές άσχετα από το ότι αναφέρθηκα σε αυτούς στο τίτλο.

Ευχαριστώ

Γιώργος - sv9cag