Δημοσιεύτηκε: 13 Σεπ 2010, 14:48
από ktogias
Καλησπέρα σε όλους.

Φαίνεται να έχουμε μια έλλειψη ατόμων για την τακτική ενημέρωση της κεντρικής μας σελίδας ubuntu-gr.org με νέα και ανακοινώσεις σχετικά με το ubuntu και την κοινότητα. Με τη δραστηριότητα αυτή ασχολείτο κυρίως, από τους πρώτους μήνες της λειτουργίας της, μέχρι και την πρόσφατη ανακοίνωση της απόφασής του να πάψει, ο vista killer, ενώ περιστασιακά βοηθάνε με ανάρτηση νέων και άλλα μέλη της κοινότητας όπως εγώ, ο alefteris (που κι αυτός τον τελευτάιο καιρό δεν έχει χρόνο για συμμετοχή), ο Σίμος, ο kaingeo (κυρίως για εκπαιδευτικά θέματα) και ίσως και άλλοι που μου διαφεύγουν αυτή τη στιγμή.

Ο vista killer συνήθιζε μεταξύ άλλων σημαντικών νέων να αναρτά έγκαιρα ανακοινώσεις για κάθε νέα κυκλοφορία του περιοδικού full circle της διεθνούς κοινότητας του ubuntu, καθώς και για την κυκλοφορία κάθε δοκιμαστικής έκδοσης alfa, beta και RC του νέου ubuntu. Στις ανακοινώσεις για τις εκδόσεις του ubuntu βοηθούσα κι εγώ όποτε είχα χρόνο ή δεν προλάβαινε ο vistakiller.

Θέλουν κάποιοι να αναλάβουν την τακτική ενημέρωση της σελίδας; Εγώ μπορώ να βοηθώ που και που (π.χ. μετάφραση και ανάρτηση ανακοίνωσης των σταθερών εκδόσεων ή κάποιο άλλο σημαντικό γεγονός που μπορεί να πέσει στην αντίληψή μου και να έχω το χρόνο να το αναρτήσω), αλλά όχι σε τακτική βάση λόγω έλλειψης χρόνου. Αυτό που πρέπει να κάνουν όποιοι αναλάβουν, είναι να έχουν το νού τους για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας alfa, beta κλπ, να ενημερώνονται τακτικά από πλανήτη, fridge, ubuntu-gr forum κλπ και όπου εντοπίζουν κάποια είδηση που αξίζει να προβληθεί στη σελίδα μας, να την αναρτούν ή να τσιγκλούν τους υπόλοιπους ώστε κάποιος να το κάνει αν αυτοί δεν έχουν το χρόνο.

Όποιος ή όποιοι θέλουν να απασχοληθούν ας δηλώσουν την πρόθεσή τους εδώ ώστε να τους ανοίξω λογαριασμό στην κεντρική σελίδα, αν δεν έχουν. Για το συντονισμό της ομάδας που θα προκύψει (ελπίζω) μπορούμε να διαλέξουμε ένα thread (το παρόν ή ένα νέο) όπου θα κάνουμε όλοι subscribe και θα ειδοποιούμαστε κάθε φορά που κάποιος εντοπίζει μια είδηση που πρέπει να ανέβει στο site. (π.χ. κάποιος θα κάνει ένα post του τύπου "Να ανεβάσουμε μια ανακοίνωση για την κυκλοφορία της beta ρε παιδιά!", και όποιος έχει το χρόνο θα το αναλαμβάνει ενημερώνοντας τους υπολοίπους.)