Δημοσιεύτηκε: 24 Σεπ 2010, 20:02
από pkst
onslaught έγραψε:Thanks. Να σε κουράσω λίγο ακόμα?
Ενα site - forum - planet - ... μπορει να έχει μια συγκεκριμένη θεματολογία. Άσχετες καταχωρήσεις - spam, γατσούλια και άλλα, διαγράφονται.

Εχμμμ ποιός θα διαγράφει τι? με ποιά αρμοδιότητα? σύμφωνα με ποιους κανόνες? Ποιά είναι η πρέπουσα θεματολογία ή οποία δεν μπορεί να εκφραστεί από τις ήδη υπάρχουσες μορφές επικοινωνίας της κοινότητας? Ποιός μου εγγυάται ότι το yaglb , το yampoumpountou ή το giampanaki μετά από 2 χρόνια δεν το εγκαταλείψει ο ιδιοκτήτης του και το αγοράσει χχχ site?
onslaught έγραψε: Ειτε το βαφτίσουμε επίσημο, είτε ανεπίσημο. Σε ένα επίσημο blog ubuntu. Ποια είναι η κοινότητα? Και ποια θα είναι σε ένα ανεπίσημο?
Έχει να κανει με υποστήριξη Canonical ?

Η ελληνική κοινότητα του ubuntu-gr ΔΕN εχει σχέση με την canonical. Είμαστε όλοι εμείς και εκφραζόμαστε δημοκρατικά μέσα απο τις μορφές επικοινωνίας που εχουμε δημιουργήσει στο ubuntu-gr.org και τις λίστες αλληλογραφίας. Ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του (και μάλιστα επώνυμα οταν αυτό απαιτείται), και όταν χρειαζονται ανακοινώσεις - δραστηριότητες κτλ το αποφασίζουμε όλοι μαζι. Η απόψεις του καθενός μας ΔΕΝ εκφράζουν την κοινότητα, και ενα "επίσημο" blog με ανώνυμα usernames, εξω απο τις ήδη υπάρχουσες μορφές επικοινωνίας ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
onslaught έγραψε: By the way, δε βρίσκω καθόλου καλη ιδέα το community bonding, σε αυτο το βαθμο . Κάτι μου λέει πως ούτε και εσυ.

Εγω είμαι υπέρ του live community bonding και μάλιστα με μπύρες και φαι.. (ελα στο επόμενο release party να δείς :p)