Δημοσιεύτηκε: 27 Σεπ 2010, 22:45
Μήπως τελικά όντως είναι πολλά τα διαδικτυακά μέσα για τον κόσμο που υπάρχει; Από την άλλη και εγώ πριν "μπω στο νόημα" δίσταζα να γραφτώ οπουδήποτε και πολλές φορές οι διαδικασίες εγγραφής κουράζουν, μην ξεχνάμε ότι είμαστε στην εποχή όπου ελάχιστοι θα ψάξουν πέρα από την 1η σελίδα αποτελεσμάτων του Google επομένως αν πρέπει να ψάξουν πολύ και δεν είναι άμεσα μπροστά τους το τι πρέπει να κάνουν απλά θα το αφήσουν για αργότερα και θα το ξεχάσουν. Αυτό το γράφω γιατί και πέρασα από αυτό το στάδιο και γνωρίζω πολλούς που θα μπορούσαν να μπουν και να συνεισφέρουν στο ΕΛΛΑΚ αν δεν βαριόνταν να κάνουν δυο κλικ παραπάνω. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε όλοι οι τρόποι συμμετοχής να συγκεντρωθούν σε έναν Οδηγό - How to γραμμένο ει δυνατόν για άσχετους αλλά σίγουρα πρέπει όσοι θέλουν να προσφέρουν να διευκολυνθούν όσο γίνεται. Προσωπικά αφού μπορώ και δραστηριοποιούμαι πιο ενεργά τον τελευταίο καιρό ευχαρίστως να βοηθήσω και στη σελίδα και όπου αλλού μπορώ αρκεί να υπάρχει ένα σαφές πλάνο του τι πρέπει να γίνεται σε κάθε περίπτωση και (βασικό) που μπορώ να βρω οδηγίες για το πως να το κάνω. (Θέλω να) πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί σαν εμένα πρόθυμοι να βοηθήσουν αλλά η άγνοια του τεχνικού κομματιού τους απομακρύνει.