Δημοσιεύτηκε: 10 Νοέμ 2010, 18:38
Th P έγραψε:Μήπως όμως αυτό αποθαρύνει νέους χρήστες (πού σάν και μένα ούτε έχουν, καί ίσως ούτε να αποκτήσουν ιδιαίτερες γνώσεις στο linux) να δοκιμάσουν καί να κατασταλλάξουν στο ελέυθερο λογισμικό?
Μου θύμισες, κάποια χρόνια πριν που διάβαζα για πρώτη φορά για το ελεύθερο λογισμικό και το λογισμικό ανοιχτού κώδικα,
χωρίς να έχω νωρίτερα καμία άλλη επαφή με το αντικείμενο. Σκεφτόμουν «κοίτα, κάνουν σαν σοσιαλδημοκράτες που διαφωνούν με το κκε-μλ». Αυτό φυσικά, δεν με απέτρεψε από το να δοκιμάσω το ubuntu, και να μείνω...
Αν το ubuntu δουλεύει απροβλημάτιστα και υπάρχει υποστήριξη από την κοινότητα, δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.
Είναι αλήθεια ότι στο φόρουμ υπάρχουν, συζητήσεις και τοποθετήσεις σαν αυτές που περιγράφεις.
Ζημιά δεν μπορούν να κάνουν. Φυσικά θα ήταν πολύ καλύτερα να γινόταν σε όλες τις περιπτώσεις
κάποια πιο εμπεριστατωμένη κριτική, αντί για γκρίνιες στο άσχετο.
Σε τελευταία ανάλυση, όλοι κρίνονται από όλους.
Θα υπάρχει πάντα η δυνατότητα, για προσαρμογή της διανομής στις προτιμήσεις του καθενός
και επίσης η δυνατότητα για remaster. Σαν κοινότητα, θα δώσουμε την δυνατότητα παρουσίασης σε κάθε προσπάθεια.