Δημοσιεύτηκε: 15 Νοέμ 2010, 09:05
από babismk
logari81 έγραψε:Νομίζω ότι δεν υπάρχει καποια παρεξήγηση. Σχεδόν όλοι συμφωνούμε ότι γενικά το GNU/Linux χρειάζεται κάποιο είδος διαφήμισης/διάδοσης, απλώς η παρατήρησή μου είχε να κάνει με τα τεχνικά μέσα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αυτον τον σκοπό.

Πάντως πιστεύω ότι εκεί που πραγματικά υστερούμε είναι η φυσική παρουσία, δηλαδη συναντήσεις σε πραγματικά καφέ κι όχι σε ηλεκτρονικά.

@dtrzG: δεν γνωρίζω την απάντηση στο ερωτημά σου ως προς το άλλο νημα.


Δυστυχώς η φυσική συνάντηση δεν είναι πάντα εύκολη λόγο των αποστάσεων αλά και των υποχρεώσεων του κάθε ενός απ'ο εμάς (καλό θα ήτανε βέβαια) αλά μπορεί σε τοπικό επίπεδο να γίνετε λίγο πιο ανώδυνα,αρκεί να υπάρχει αναφορά χρηστών GNU/Linux ανα περιοχή! εδώ πχ στην Κρήτη σίγουρα υπάρχουν πολλοί αλά ποιος τους τους βρίσκει.
κάποιος πρέπει να το αναλάβει και να γίνει έργο, ιδέες υπάρχουν πάντος και το εδώ καφέ είναι χώρος που μπορούμε να τα λέμε μέχρι να τα βρούμε!