Δημοσιεύτηκε: 30 Νοέμ 2010, 14:47
Είμαι υπότροπος κι επειδή ως βλάχος ώρες-ώρες είμαι ανεπίδεκτος μαθήσεως και απλά ξεροκέφαλος και κάργα συναισθηματικός κι επειδή οι συνάδελφοι έχουν δίκιο σε αυτό που λένε κι ειδικά ότι το κλείδωμα του θέματος εκ των υστέρων και μετά από συμμετοχή συντονιστή στις παρεκτροπές στην ουσία ακυρώνει και την έννοια του κλειδώματος, δεν βλέπω άλλη λύση. Ειδικά, από την στιγμή που δήλωσα ότι στην ηλικία μου πλέον δεν πρόκειται να αλλάξει ο χαρακτήρας μου ... Άσε που προφανώς έκανα το θανάσιμο αμάρτημα κάθε συντονιστή του παρόντος φόρουμ δημοσιεύοντας την σχετική συζήτηση εδώ χρησιμοποιώντας τα ονόματα χρηστών/μελών των πρώην συναδέλφων συντονιστών.
@ logari: δεν ξέρω ποια nick names προσπάθησες να σβήσεις από την δημοσίευσή μου αλλά απέτυχες παταγωδώς, νομίζω. Φαντάζομαι ότι nick names εννοείς τα ονόματα των χρηστών/μελών/συντονιστών. Προσπάθησε ξανά πάντως, γιατί άμα περιμένει από μένα σώθηκες.
@ logari: δεν ξέρω ποια nick names προσπάθησες να σβήσεις από την δημοσίευσή μου αλλά απέτυχες παταγωδώς, νομίζω. Φαντάζομαι ότι nick names εννοείς τα ονόματα των χρηστών/μελών/συντονιστών. Προσπάθησε ξανά πάντως, γιατί άμα περιμένει από μένα σώθηκες.