Δημοσιεύτηκε: 14 Νοέμ 2008, 12:29
από amag
δεν ξερω τι μηχανημα χρησιμοποιεις ή αν εγώ είμαι τόσο χαζός που δέν μπορώ να τρέξω το virtual box όμως όταν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την κάρτα γραφικών που είναι το Α και το Ω σε ένα γραφικό περιβάλον όταν θέλεις απλά να δείς ένα βίντεο και σου κανει κάθε δευτερολεπτο Redering τότε δέν έχεις και πολές επιλογές

και εντάξει πές οτι το λύνω το θέμα βαζοντας μια Nvidia που παίζει πιός μου λέει οτι θα μπορέσει να σηκώσει Virtual XP και τα προγραμματα που χρησιμοποιώ όταν τα XP απο μόνα τους στο μηχάνημα δεσμέυουν το 70% τον πορων
πόσο μάλον στον PIII που τα 395μβ μνήμη είναι ήδη φορτωμένα απο το ubuntu ενώ στο P4 απο τα 2γιγα μου αφήνει ελέυθερα μόνο 300μβ

και υπ οψιν οτι όλα γίνονται με δική μου ευθύνη κατανοητό αλλα για μένα είναι πειραματισμοί όταν υπάρχει η
"ευκολη" λύση

Ισως να πρέπει να δοκιμάσω με καποια πιο light διανομή που σίγουρα θα βρώ λύση αλλα ξέρω οτι θα δημιουργηθούν άλλα προβλήματα (δυσκολία εγκατάστασης προγραμματων)

υπ οψιν βεβαια οτι η πρώτη μου επαφή ήταν το mint απο live αλλα κατεληξα ubuntu καθως το mint ειναι κλωνος αυτου
πέρα απο όλα αυτά θα πρότεινα ίσως όχι εδώ αλλα στο Hellug να υπάρχει ένα τοπικ (κάτι που πουθενά δέν βρήκα) εκτός απο την περιγραφή της κάθε διανομής να δίνουν και δυο τρια χαρακτηριστικά για το μηχάνημα που μπορεί να την τρέξει καθώς πιστεύω οτι τα Live cd ειναι ψιλοαπατη και για να μην παρεξηγηθω ενοω οτι στο Live παιζουν ολα ενω μετα την εγκατασταση αρχιζουν τα προβλήματα...