Δημοσιεύτηκε: 14 Νοέμ 2008, 13:14
από ilpara
Τι προτείνω εγώ:

Πιάσε έναν Η/Υ, θα έλεγα τον "δυνατό" σου.
Κάνε backup των σημαντικών σου αρχείων.
Με ubuntu lice cd (gparted / Partition Editor) σύμφωνα με τον οδηγό viewtopic.php?f=9&t=766, μίκρυνε το partition των windows από το τέλος προς την αρχή (μην πειράξεις την αρχή) και φτιάξε 3 partitions τα δυο ext3 1) / (root) 2) /home και το τρίτο swap 3) swap.
Κάνε εγκατάσταση κανονική (32bit ή στα δύσκολα alternate cd) σύμφωνα με τους οδηγούς εδώ viewtopic.php?f=9&t=859.
Ότι πρόβλημα προκύψει, με υπομονή και επιμονή, σημείωνε τι μήνυμα σου βγάζει το σύστημα, και ρώτα εδώ στο φόρουμ (και στο #ubuntu-gr).
Ως έσχατη λύση άλλαξε κάρτα γραφικών, αλλά περιφερόμενος εδώ μέσα --όπου σημειωτέων γράφουν όσοι έχουν πρόβλημα και όχι οι ευχαριστημένοι-- θα δεις ότι σχεδόν κανένας δεν χρειάστηκε να καταφύγει σε τέτοιο μέτρο.
Μόνο όταν ολοκληρώσεις οριστικά με έναν Η/Υ, και δουλεύει απροβλημάτιστα, δοκίμασε σε άλλον.
Φαίνεται ότι είσαι από τους άτυχους, αλλά θέλει επιμονή και υπομονή σε αυτή την περίπτωση. Και στο μέλλον πριν αγοράσεις εξοπλισμό κάνε έναν έλεγχο ότι είναι οκ με linux.
Τέλος σημειώνω ότι είμαι σε ubuntu λόγω της εξαιρετικής κοινότητας και της υποστήριξης που προσφέρει!

Θα σου φανεί χρήσιμο να ρίξεις μια ματιά στον οδηγό της υπογραφής μου (Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux) και στο αθρο "Πως βρίσκω λύσεις..." του περιοδικού ubuntistas.

Τι άλλο να πω ... καλή τύχη :)