Δημοσιεύτηκε: 15 Νοέμ 2008, 23:05
από amag
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ !!!

μετα απο όλες αυτες τις συζητησεις εκανα ενα delete στην μνημη του μυαλού μου εκλεισα ολα τα pc και επιασα στα χερια μου το λαπτοπ κανοντας μια καθαρη εγκατασταση 8.04 και αντιμετοπιζοντας πλεον μονος μου το λειτουργικο και το hardware

τελικα το λαθος ολο ηταν δικο μου και ωφειλω να ζητησω συγνωμη σε όλους με τους οποίους ήρθα σε αντιπαράθεση και ιδιαίτερα σε εκείνους που έθιξα (αν και δεν πιστεύω να υπάρχει κανεις) με οσα εδω εγραψα

το λάθος μου ήταν ότι προσπάθησα με τις γνώσεις μου απο άλλα λειτουργικά συστήματα να λύσω προβλήματα στο linux και ιδιαίτερα ξεκινώντας ταυτόχρονα 3 εγκαταστασεις με διαφορετικές ιδιότητες σε κάθε μηχάνημα... μπερδεψα την 8.04 με την 8.10 και στο τελος μπερδεψα και τα μπουτια μου...!!!

Αυτή τη στιγμή που σας γράφω ειμαι καθισμένος στον καναπε με το λαπτοπ στα ποδια μου καθομαι και γελάω με τον εαυτό μου απολαμβάνοντας την ταχύτητα του επιτέλους νεου μου συστήματος

το μόνο που με κάνει αυτή τη στιγμή να ξενερόνω ειναι η ταχύτητα του υπολογιστή... είχα συνηθίσει να στρίβω τσιγάρο μέχρι να ανοίξουν οι εφαρμογές στα windows και τώρα δεν μπορώ να καπνίσω
η αγωνία για το αν κατεύει το αρχείο πάει πια... με τέτοιες ταχύτητες download ούτε κάν προλαβαίνει να το σκευτεί...χιχιχι
όσο για το σερφάρισμα στο ίντρνετ αρχίζει να χάνει το ενδιαφέρον του καθώς άν δέν έχεις λόγο να ψάχνεις σπασμένα προγράμματα τότε τι ψάχνεις? άσε που με τοσα update ούτε να αναφέρεις τα bugs δεν προλαβαίνεις
και νάι ρε παιδιά ούτε ένας ιός? ενα τρογιαν? κάτι έτσι για να βρώ κάτι να ασχοληθώ?
και σταματάω εδώ γιατί σαν δεινός χρήστης windows σίγουρα με τόση ηρεμία στο τέλος πάλι θα σας γράψω οτι απογοητευτηκα παλι

ευχαριστώ και παλι όλους σας
amag will be back