Δημοσιεύτηκε: 13 Ιούλ 2011, 22:13
Γιατί ἔχω τὴν ἐντύπωση ὅτι τὸ Gnome2 εἶναι ἤδη εἶδος ὑπό ἐξαφάνισιν; Κατὰ τὴ γνώμη μου, πάντως, ἔχει νόημα νὰ κάνουμε τόσο λεπτομερὴ διαχωρισμὸ μόνο στὴν περίπτωση ποὺ μπεῖ παράλληλα καὶ τὸ ἐρώτημα τὶ περιβάλλον ἐργασίας εἴχαμε πρὶν ἀπὸ π.χ. ἕνα χρόνο. Ἔτσι θὰ δοῦμε ποιοὶ ἐπιμένουν ἀ λὰ Canonical, περνῶντας στὸ (ὅποιο) Unity, ποιοὶ προτίμησαν νὰ μείνουν Gnome εἴτε περνῶντας στὸ Gnome3 εἴτε προτιμῶντας τὸ Gnome2 καὶ τὸ fallback mode, ποιοὶ ἔμειναν σταθεροὶ στὸ ὅποιο ἄλλο περιβάλλον εἶχαν καὶ τέλος ποιοὶ ἔφυγαν ἐντελῶς ἀπὸ Gnome ὑπέρ τοῦ KDE ἢ ἄλλου περιβάλλοντος.
Φυσικὰ ὑπάρχει καὶ ἡ (κατὰ τὴ γνώμη μου σπάνια) περίπτωση ποὺ κάποιοι πέρασαν ἀπὸ KDE, LXDE, Xfce ἢ κάτι ἄλλο σὲ γνωμοειδὲς περιβάλλον καὶ ἔμειναν (γιατὶ ἀπὸ περιέργεια ὅλοι πιστεύω ὅτι παίξαμε λίγο μὲ τὸ Gnome3 ἢ τὸ Unity).
Τέλος πάντων, τὸ θέμα εἶναι ὅτι ἡ ἀλλαγὴ ψηφοφορίας (πιστεύω ὅτι) ἔχει νόημα μόνο σὲ ἕνα τέτοιο πλαίσιο. Ἀλλοιῶς μένουμε στὴν ὑπάρχουσα καὶ ὅλα καλά.
Φυσικὰ ὑπάρχει καὶ ἡ (κατὰ τὴ γνώμη μου σπάνια) περίπτωση ποὺ κάποιοι πέρασαν ἀπὸ KDE, LXDE, Xfce ἢ κάτι ἄλλο σὲ γνωμοειδὲς περιβάλλον καὶ ἔμειναν (γιατὶ ἀπὸ περιέργεια ὅλοι πιστεύω ὅτι παίξαμε λίγο μὲ τὸ Gnome3 ἢ τὸ Unity).
Τέλος πάντων, τὸ θέμα εἶναι ὅτι ἡ ἀλλαγὴ ψηφοφορίας (πιστεύω ὅτι) ἔχει νόημα μόνο σὲ ἕνα τέτοιο πλαίσιο. Ἀλλοιῶς μένουμε στὴν ὑπάρχουσα καὶ ὅλα καλά.