Δημοσιεύτηκε: 09 Σεπ 2011, 08:53
από ALdaperan
+1 c7p .

Νομίζω έπιασες το νόημα !! Προτεραιότητα μας νομίζω θα πρέπει να είναι να φτιάξουμε το interface του wiki να είναι πιο User friendly !! Σαν του ιταλίκου για παράδειγμα , και εγώ κάπως έτσι το φανταζόμουν . Ίσως να χρειαστεί να βρούμε άλλη πλατφόρμα για wiki και όχι το MoinMoin !!

Καλό θα ήταν να ψάξουμε να βρούμε μια πλατφόρμα πιο φιλική στο χρήστη και μετά πάνω σε αυτή να δουλέψουμε , να φτιάξουμε ενότητες και να βάλουμε υλικό κλπ κλπ

Δείτε στο Ιταλικό που έβαλε ο c7p πόσο νοικοκυρεμένα είναι σε κατηγορίες και με ωραίο περιβάλλον (http://wiki.ubuntu-it.org/Documentazione/Indice) . Πάνω σε τι βασίζεται το Ιταλικό , μπορούμε να βρούμε πώς κατασκευάστηκε ;

Οπότε συνοψίζοντας , θεωρώ προτεραιότητα να αλλάξουμε τη μηχανή που βασίζεται το wiki . Με λίγα λόγια φτου και από την αρχή για να το κάνουμε πιο λειτουργικό !! Σε επόμενο βήμα θα αρχίσουμε να το εμπλουτίζουμε με υλικό άφθονο . Δόξα το Θεό έχουμε μπόλικο . Δεν θα κολλήσουμε εκεί ;)

@filippos.xf H ομάδα έχει ήδη δημιουργηθεί και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι :D Θα χρειαστούμε και έναν διαχειριστή σίγουρα (βλ the_eye) να κάνει αν είναι τις απαραίτητες αλλαγές για να μεταβούμε σε άλλη πλατφόρμα για το wiki ;)