Δημοσιεύτηκε: 03 Δεκ 2008, 19:11
από headless
AngelBreath έγραψε:Ως βασικη ιδεα εχουμε την εξαπλωση του Linux σε οσο το δυνατον περισσοτερα pc. Αυτο απο μονο του σημαινει οσο το δυνατον περισσοτερες χρησεις. Πολυς κόσμος εχει dual boot συστημα αλλα στην πραξη χρησιμοποιει το ακατανομαστο. Για να περασεις 100% στο Linux θα πρεπει να μπορεις να κανεις τα παντα. Διοτι αλλο πραγμα ειναι οτι δεν χρειαζομαι μεγαλο υπολογιστη για να τρεξω Linux και αλλο πραγμα ειναι να εχεις εναν μεγαλο υπολογιστη και να μην παιζει η ΑΤΙ καρτα σου, αν μην μπορεις να παιξεις ενα συγχρονο game, κτλ.
Υπ'οψιν ειμαι 100% Linux user και δεν κατηγορω το λειτουργικο, αλλα θα πρεπει ο καθε νεοφερμενος να ξερει τι να περιμενει για να μην απογοητευεται.
Ξεκινησα με το SUSE 6 και μολις φετος καταφερα να γινω 100% linux user. Και αν δεν ημουν στον χωρο ισως απο τις τοσες απογοητευσεις να μην το εκανα ποτε.

Πάλι καλά που κάποιος κατάλαβε τί θέλω να πώ.
Μερικές φορές πρέπει να πασχίσεις να πείσεις τον άλλο οτι δεν είσαι ελέφαντας.

@linuxman:Ειλικρινά δεν κατάλαβα το στυλ με τα πολλαπλά quotes,όπως δεν κατάλαβα και τί ακριβώς θές να πείς.
Φταίω εγώ;Φταίει ο τρόπος που γράφεις;Δεν ξέρω.
Δεν έχω όμως και διάθεση να μπώ σε κανένα τριπάκι προσωπικής αντιπαράθεσης.
Όπως είπε κι ένας μεγάλος Ιταλός νομπελίστας συγγραφέας ο Luigi Pirandello "'Ετσι είναι,αν έτσι νομίζετε."
Φιλικά :)