Δημοσιεύτηκε: 12 Απρ 2012, 17:48
από fkol k4
joe iwannou έγραψε:Καλα με χαζεψες ρε φιλε. Αυτα που γραφεις για να τα καταλαβω θελω καμμια βδομαδα!!!

Σιγά τον προγραμματιστή μωρε, μην υποτιμάς τον εαυτό σου, δεν είναι τίποτα...
joe iwannou έγραψε:Που τα'μαθες ολα αυτα

Υπάρχει οδηγός. http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=2&t=396 Ήθελα να δημοσιεύσω τον εκτενή οδηγό σκληρών δίσκων και μου χρειαζόντουσαν όλα αυτά για να γίνεται να μετακινείται μέσα στον οδηγό όποιος τον διαβάζει, οπότε αναγκαστικά τα έμαθα :geek:
Οι πίνακες ([*tcell][/tcell*], [*trow][/trow*], [*table=][/table*]'κτλ.) είναι αρκετά δυσκολότεροι.
joe iwannou έγραψε:Στο σχολειο πρεπει να ησουν "κορακι".

Αλλά μιλάμε καμία σχέση...
Το μακρινό 1992 είχα μαλλιά μέχρι λίγο κάτω από τη μέση (και να φανταστείς είμαι 1.90) και όταν δεν έκανα κοπάνες για να παίζω μπάσκετ, ζωγράφιζα στο θρανίο ή λογότυπα από Heavy Metal συγκροτήματα (τότε ας πούμε οι Metallica ήταν ακόμα Heavy Metal), ή μηχανάκια GSXR.
Αυτό με τα GSXR το έχω ακόμα...όχι να τα ζωγραφίζω...Εικόνα :lol:
joe iwannou έγραψε:Αν εχουμε ενα μηνυμα που ειναι μεγαλο πχ 100 γραμμες με τον τροπο που αναφερεις μπορουμε να εμφανιζεται πχ η 51 γραμμη και κατω?
Καπως ετσι ειναι?

Ναι, αυτό είναι το νόημα. Το κακό είναι ότι θα πρέπει να υπάρχει τέτοιο σημάδι στη γραμμή 51 και ότι επίσης κάπως θα πρέπει να το ξέρεις.