Δημοσιεύτηκε: 06 Σεπ 2012, 01:06
από PaPo
To έχω διαβάσει αυτό που λέει στο Λινκ, απλά εμένα η αίσθηση μου είναι ότι τα καινούργια μηχανήματα δεν έχουν πρόβλημα(τουλάχιστον αυτό διαπιστώνω εγώ με κουβέντες που κάνω), αυτό θέλω να πω με τα λεγόμενα μου πιο πάνω, σε αντίθεση με παλιότερα που εκείνα έχουν πρόβλημα γιατί είναι πιο παλιά σε τεχνολογία και δεν συμβαδίζουν με τις τωρινές απαιτήσεις για μητρικές, δίσκους, κάρτες γραφικών..

Για να δώσω ένα παράδειγμα: είναι σαν να έχεις ένα παλιό αμάξι και να το αγνοείς ενώ έχεις ματώσει γι αυτό, για να το αγοράσεις, να το φτιάξεις.... αγνοούμε ερήμην μας κάποια πράγματα και απλά κοιτάμε προς τα μπρος, προς την αλλαγή χωρίς να είμαστε έτοιμοι γι αυτήν.. Ναι στα καλύτερα γραφικά αλλά με μία παραπάνω σκέψη σε όσους δεν μπορούν να έχουν τόσες πολλές απαιτήσεις απ' το 4ετίας μηχάνημα τους..... ή σε αυτούς που έχουν τους υπολογιστικούς πόρους αλλά ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να τους χρησιμοποιήσουν μ αυτό τον τρόπο....... ξέρεις τι είναι να δουλεύει ένα μηχάνημα στα 5GB ram επί δύο μήνες χωρίς να κάνει τίποτα άλλο; Αν δεν έβγαζα όλα τα γραφικά καλούδια δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα..........

Αυτό ήθελα να περάσω με τα λεγόμενα μου.... Και ειλικρινά λυπάμαι γι αυτούς που μένουν πίσω σε μία παλιά διανομή Ubuntu όχι συνειδητά αλλά λόγω καταστάσεων.....