Δημοσιεύτηκε: 07 Σεπ 2012, 21:30
PaPo έγραψε:Το παράδειγμα είναι πραγματικό, είναι μία ισοστάθμιση κάποιων πραγμάτων που πρέπει να κάνω για να μπορέσω να μείνω ανοιχτός, και άνοιγμα σε νέους πελάτες, νέα αγορά αλλά και να κρατήσω τους παλιούς μου πελάτες......... That's all..
Ακριβώς, μία χρυσή τομή θα ήταν το ιδανικό για το Ubuntu.
Η 180 μοιρών στροφή προς την εποχή των tablets με το Unity, είναι που χάλασε την ισορροπία.
Φάνηκε από την αρχή ότι αυτός ήταν ο σκοπός του Unity, δεν χρειαζόταν να το ανακοινώσει ο Shuttleworth. Μεγάλα εικονίδια στον launcher, ο σχεδιασμός του dash, είναι φτιαγμένα για αφή. Kαι ειδικά με τις αλλαγές που συνεχίζουν να γίνονται και πολλές θα τις δούμε στο 12.10, το Unity θα είναι τέλειο για tablets, δεν ξέρω όμως αν θα είναι και για τους υπολογιστές.
Κάπου διάβασα για το συγκεκριμένο θέμα μία ανακοίνωση του Shuttleworth νομίζω, που έλεγε ότι στόχος είναι στην 14.04 (ή 14.10) το Unity να έχει μπει σε tablets, smartphones, τηλεοράσεις κλπ. Kαι προς τα εκεί κατευθύνεται με τις αλλαγές που γίνονται. Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει όμως, μόλις το βρώ θα το παραθέσω.