Δημοσιεύτηκε: 07 Σεπ 2012, 23:57
από eliasps
fkol k4 έγραψε:Από όλα αυτά, κανένα δεν έχει να κάνει με το γραφικό περιβάλλον, ακόμα κι αν γυρίσουμε στο Gnome1 (ούτε καν στο 2 ) δεν θα διορθωθουν.

Το ξέρω, αυτό θέλω να πω, πως υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που πρέπει να λυθούν προκειμένου να επεκταθεί το Linux.

fkol k4 έγραψε:Από κει και πέρα, αν θέλεις να κάνεις παράπονα για το Ubuntu, υπάρχουν και πολύ ουσιαστικότερα πράγματα για να παραπονεθείς από το ότι δεν σε βολεύει το Unity, το οποίο στο κάτω κάτω κανένας δεν σου το επιβάλλει.

fkol k4 έγραψε:Αυτό το θέμα θα το θεωρούσα όντως σοβαρό, παρόλα αυτά όλοι ασχολούνται με το Unity θυμίζοντας 5χρονο αγοράκι στο παγωτατζίδικο που θέλει το κίτρινο παγωτό αλλά με γεύση κεράσι και κλαίει γιατί νομίζει πως αν κλάψει αρκετά θα του το φέρουν.

Δικαιωμά σου φυσικά το τί θα θεωρήσεις σοβαρό και τί όχι.
Το τόνισα όμως πριν και θα το κάνω και τώρα.
Δεν είναι παράπονα, είναι άποψη που εκφράζω σε μία συζήτηση, γιατί το βλέπεις σαν παράπονο;
Και για τo αμάξι του γείτονά μου θα πω την γνώμη μου, πως δεν έχει ωραίο χρώμα, δεν είναι παράπονο και ούτε θα του πω να το βάψει, ας κάνει ότι θέλει. Όπως ας κάνει ότι θέλει και η Canonical.
Το ότι δεν μου επιβάλλει κανένας τίποτα, το γνωρίζω.

fkol k4 έγραψε:-Το ξέρεις για παράδειγμα πως η εφαρμογή του Ubuntu One υπάρχει για Android, Windows και προσφάτως Mac αλλά για κανένα άλλο Linux εκτός από Ubuntu-Ubuntu based; Ούτε καν για Debian.
Αν η Canonical ήθελε να δείξει λίγη σοβαρότητα και υπευθυνότητα, θα έπρεπε να είχε κάνει έστω ένα standalone .deb και ένα .rpm

Αυτό δεν το ήξερα, όχι. Και έτσι όπως το θέτεις, συμφωνώ απόλυτα.