Δημοσιεύτηκε: 08 Σεπ 2012, 00:37
από eliasps
fkol k4 έγραψε:Από κει και πέρα, αν θέλεις να κάνεις παράπονα για το Ubuntu, υπάρχουν και πολύ ουσιαστικότερα πράγματα για να παραπονεθείς από το ότι δεν σε βολεύει το Unity, το οποίο στο κάτω κάτω κανένας δεν σου το επιβάλλει.

fkol k4 έγραψε:Αυτό το θέμα θα το θεωρούσα όντως σοβαρό, παρόλα αυτά όλοι ασχολούνται με το Unity θυμίζοντας 5χρονο αγοράκι στο παγωτατζίδικο που θέλει το κίτρινο παγωτό αλλά με γεύση κεράσι και κλαίει γιατί νομίζει πως αν κλάψει αρκετά θα του το φέρουν.

Learner έγραψε:Προσωπικά θέλω να πιστεύω πως ακόμη και όσοι γκρινιάζουν , δεν το κάνουν επειδή θέλουν "το κίτρινο παγωτό με γεύση κεράσι" , αλλά για να γίνει το Ubuntu καλύτερο - χρηστικότερο. Ο καθένας με τον τρόπο του και με τις ιδέες του.

sotos21 έγραψε:Κάποιος έπρεπε να πει στο παιδάκι ότι η πιο σωστή και μοδάτη μέθοδος είναι να γραφτεί σε μερικά φόρουμ και να γκρινιάζει συνέχεια

Μάλιστα.

Με συγχωρείτε όλοι σας, αλλά δεν θα συνεχίσω να εμπλέκομαι σε συζητήσεις όπου η ελευθερία να εκφράσω την γνώμη μου χωρίς να κατηγορώ κανέναν και να απαιτώ απολύτως τίποτα, εκλαμβάνεται και "κατηγορείται" ως γκρίνια/παράπονα/κλάψιμο και να παρομοιάζεται η συμπεριφορά μου με εκείνη ενός 5χρονου παιδιού σε παγωτατζίδικο, είτε άμεσα, είτε έμμεσα.

Πολύ πιθανόν, η δική μου νοοτροπία να μην συμβαδίζει με αυτήν της κοινότητας και να καταλήγω να είμαι εγώ ένα μη-παραγωγικό μέλος του forum, πράγμα που προκαλλεί κακό και σε εμένα, αλλά και στην κοινότητα. Γεγονός με το οποίο δεν μπορώ να συμβιβαστώ ούτε στον ελάχιστο βαθμό.

Κλείνοντας και αποχωρώντας, ζητώ συγνώμη από όσους κούρασα με τις απόψεις μου, ξεκαθαρίζω ξανά, πως ό,τι είπα, το είπα στα πλαίσια του διαλόγου και πως δεν ήταν ούτε παράπονα, ούτε γκρίνια. Λυπάμαι πραγματικά που βγήκαν προς τα έξω με αυτόν τον τρόπο.