Δημοσιεύτηκε: 29 Μαρ 2013, 16:40
fkol k4 έγραψε:Θα 'λεγα τώρα τι έχουν εκεί, αλλά δεν είναι το κατάλληλο φόρουμ για τη φράση που έχω στο μυαλό μου. Οι δικηγόροι όπως και κάθε επαγγελματίας - ειδικά σε μια χώρα στην οποία η οικονομική κρίση βρίσκεται στην κορύφωσή της (αν νομίζετε πως η Ελλάδα είναι άσχημα, κάντε μια βόλτα στην Ισπανία να δείτε) - ψάχνουν τις δίκες με το δίκαννο.
Σύφωνα με το άρθρο των reuters , ο σύλλογος αποτελείται από 8.000 άτομα . Οπότε της πλάκας δεν νομίζω να είναι. Επίσης δικηγόρος είναι ο πρόεδρος του συλλόγου , ο οποίος κατέθεσε και την καταγγελία.
Το ότι στο τέλος η MS θα βγεί λάδι , αυτό το ξέρουμε .. το γιατί ; Ε , εντάξει και αυτό λίγο-πολύ πάλι το ξέρουμε. Το πολύ-πολύ να εκδικαστεί κάποιο πρόστιμο, όπως τόσα και τόσα που έχει πληρώσει και να τελειώσει το θέμα εκεί. Ωστότο η κίνηση της καταγγελίας δεν ήταν κακό να γίνει , ούτε νομίζω πως βλάπτει το ΕΛ/ΛΑΚ.