Δημοσιεύτηκε: 15 Μάιος 2013, 12:59
από akounadis
Εγώ πιστεύω πως χρειάζεται επάρκεια και δυστυχώς αυτό λείπει σε όλους τους τομείς στην ζωή μας. (Αν όχι σε όλους στους περισσότερους). Ανοιχτά αναφέρω πως θέλω να γίνουν συντονιστές και οι 5. Να έχουμε περισσότερους.

fkol k4 έγραψε:Αν μου επιτρέπετε, το θέμα δεν έχει και τόσο μεγάλες προεκτάσεις.

Ο συντονιστής σε ένα forum δεν είναι κάποια μορφή εξουσίας, ούτε και υπάρχει κάποιος κίνδυνος από τη μη εκλογή του βέλτιστου υποψηφίου. Ο συντονισμός του forum χρειάζεται κάποιες εργασίες όπως η ταξινόμηση-διαχωρισμός των θεμάτων, κάποια στάνταρ μηνύματα καλωσορίσματος προς νέα μέλη, λίγο «σκούπισμα» όταν σπαμάρουμε κάπως παραπάνω εμείς οι μεγαλύτεροι και γενικά εργασίες που αφορούν την ομαλή «μηχανική» λειτουργία του forum.

Δεν ψηφίζουμε κυβέρνηση δηλαδή, αλλά συντηρητές κατά κύριο λόγο. Δεν είναι δα πως θα περνάνε τα ποστ μας από έγκριση, ούτε πως ένας συντονιστής είναι εκπρόσωπος της κοινότητας.

Για τα παραπάνω κατά τη γνώμη μου, ούτε γνώσεις Linux-Ubuntu χρειάζεται να έχει κάποιος ούτε κάποιο άλλο προσόν, παρά μόνο καλή διάθεση και λίγο (ή αρκετό) από το χρόνο του.
Και αν τελικά κάποιος δεν μπορέσει λόγω χρόνου να προσφέρει όσα φανταζόταν, πάλι δεν πειράζι, έστω και λίγο είναι καλύτερο από καθόλου. Στο κάτω κάτω, δεν είναι μόνιμες και εφ' όρου ζωής οι θέσεις, αν κάποιος κουραστεί (ή έχει οποιοδήποτε άλλο λόγο), μπορεί να αφήσει τη θέση.

Γι αυτό έχω δώσει 5 θετικές ψήφους και θα έδινα και παραπάνω αν υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι.

...ναι, μόνο διάθεση και χρόνο... καλό κουράγιο γενικότερα στους συντονιστές

ΥΓ Μακάρι να ήμασταν κυβέρνηση :shock: :D