Δημοσιεύτηκε: 16 Οκτ 2013, 18:13
nbagi έγραψε:Δεν είναι τόπος να το αναλύσουμε για το ποιος έχει δίκιο.
Το forum του Ubuntu είναι ο καταλληλότερος τόπος να αναλύσουμε ο καθένας την άποψή του για το πως βλέπουμε τα πράγματα σε σχέση με το Ubuntu, και δεν χρειάζεται να πείσει ο ένας τον άλλο πως έχει δίκιο.
Εξάλλου δίκιο έχω πάντα εγώ (διάβασέ το με τη δική σου φωνή για να καταλάβεις τη λέει η φράση).
Ένα νέο θέμα στην κατηγορία «Γενικά» ή «ΕΛ/ΛΑΚ - Φιλοσοφία και Ιστορία» όμως όπου θα μπορούσαμε να παραθέτουμε τις απόψεις μας και να κάνουμε πολοτισμένο διάλογο, θα ήταν ο ορισμός του on-topic.
nbagi έγραψε:Απλά να σας θυμίσω όσους πιστεύετε ότι οι ενδιάμεσες εκδόσεις από τις LTS είναι δοκιμαστικές ότι: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΕΣ χαρακτηρίζονται και από το disrowatch ως distribution release!!!
Σαφώς.
Όταν κυκλοφορήσουν, θεωρούνται σταθερές εκδόσεις. Αυτές χρησιμοποιώ κι εγώ. Έγραψα κάτι αντίθετο;
Το παρακάτω
εννοεί πως δεν εγκαθιστά και πολύς κόσμος μια έκδοση που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν λιγότερα άτομα τα οποία γνωρίζουν το σφάλμα που την επηρεάζει.fkol k4 έγραψε:(μην ξεχνάμε πως πρόκειται για σφάλμα δοκιμαστικής έκδοσης, δεν είναι πολύς ο κόσμος που την εγκαθιστά για να έχει άποψη).
Δεν βλέπω που διαφωνούμε.
Υπενθυμίζω πως η 13.10 είναι (τυπικά έστω) ακόμη δοκιμαστική έκδοση. Αύριο θα κυκλοφορήσει επίσημα.