Δημοσιεύτηκε: 17 Οκτ 2013, 01:09
από lucinos
Learner έγραψε:
Σε ότι αφορά το bug ως bug, ας μην το κάνουμε μεγάλο θέμα. Υπάρχουν πολύ χειρότερα bugs στο Linux που δεν έχουν λυθεί εδώ και χρόνια. Με τα σημαντικότερα από αυτά να είναι η ελλειπή υποστήριξη σε κάρτες γραφικών - ασύρματες κάρτες δικτύου.. κλπ.

Η ελλιπής υποστήριξη σε κάρτες γραφικών - ασύρματες κάρτες δικτύου.. κλπ δεν είναι μπαγκ, είναι ελλιπής υποστήριξη. Τα τελευταία μπαγκ που θυμάμαι να με έχουν αγγίξει ή να έχουν αγγίξει γνωστό μου είχαν να κάνουν με το πρόβλημα ενεργειακής κατανάλωσης σε λάπτοπ και με προβληματική λειτουργία usb θυρών (το πρώτο έχει βελτιωθεί και δεν αφορά όλα τα λάπτοπ και το δεύτερο έχει λυθεί νομίζω)

Προσωπικά ελπίζω κάποια στιγμή η AMD να πάρει μια γενναία απόφαση που θα είναι και σωτήρια για την ίδια και να υποστηρίξει ανοιχτά και πλήρως το ελεύθερο λογισμικό. Δεν το βλέπω πολύ σύντομα δυστυχώς αλλά θέλω να έχω και εγώ τις ελπίδες μου. Μέχρι τότε αναγκαστικά λέω intel για χαμηλές επιδόσεις και nvidia για ψηλές (αλλά με κλειστούς οδηγούς). Δυστυχώς υπάρχει ολιγοπώλιο. Στους διανομείς που το ολιγοπώλιο δεν είναι τόσο σφιχτό η Canonical έχει δυστυχώς αποτύχει οικτρά και δεν καταλαβαίνω γιατί (είναι θέμα αδιαφορίας και λάθος αντιλήψεων μάλλον).

Προσωπικά από το 2011 την κάνω από το ubuntu και θα έλεγα ότι είναι καλή ιδέα να την κάνει περισσότερος κόσμος και να δει και άλλες δυνατότητες. Εδώ στο φόρουμ βλέπω κάποια άτομα που μάλλον αγαπάνε το ubuntu αλλά διατηρούν κάποια λογική (πχ fkol) και κάποια άλλα που υποστηρίζουν το ubuntu με, ας το πω ευγενικά, υπέρμετρο ζήλο εμφανίζοντας το άσπρο μαύρο ονόματα δε λέμε.