Δημοσιεύτηκε: 13 Ιαν 2014, 13:31
Learner έγραψε:έγραψε:To Unity είναι ένα DE που δημιούργησε το Ubuntu. Είναι αρκετά «βαρύ» όσον αφορά τις απαιτήσεις του ενώ οι απόψεις σχετικά με το User Interface του είναι αμφιλεγόμενες.
Είναι τόσο βαρύ που η έκδοση 8 τρέχει σε κινητά τηλέφωνα.
Δεν ξέρω για τις τωρινές εκδόσεις αλλά οι παλιότερες μου φάνηκαν πιο βαριές από οποιοδήποτε DE που είχα δοκιμάσει. Μπορεί να εννοεί αρκετά βαρύ σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές που παρουσιάζει.
Learner έγραψε:έγραψε:Το Mint βασίζεται στο Ubuntu, όμως αυτό που τη διακρίνει από τις παράγωγες διανομές του Ubuntu (Kubuntu, Lubuntu κτλ) είναι ότι δεν χρησιμοποιεί τα ίδια πακέτα με το Ubuntu, αλλά αντίθετα έχει δικά του repositories.
Δεν έχω ιδέα γι' αυτό και γενικώς δεν έχω ιδέα από Mint. Μπορείς να το επιβεβαιώσεις/διαψεύσεις;
Το νόημα με τα wiki όμως όταν δεν σ' αρέσει κάτι ή διαφωνείς ή δεν είναι διατυπωμένο σωστά ή ακόμα και λείπει εντελώς είναι να το συμπληρώνεις/διορθώνεις εσύ εφόσον είσαι σίγουρος για κάτι ή μπορείς να ρωτάς τον προηγούμενο contributor που έγραψε κάτι για το οποίο δεν είσαι σίγουρος αν ισχύει.