Δημοσιεύτηκε: 08 Φεβ 2014, 23:27
Έχετε απόλυτο δίκιο για τις παρατηρήσεις σας! Δεν ήθελα να μειώσω καμία διανομή αλίμονο! Και ειδικά όταν αναφέρατε ότι όλες είναι ΕΛ/ΛΑΚ και ότι μόνο και μόνο για αυτό είναι άξιες σεβασμού με έκανε πραγματικά να σπεύσω ταχύτατα να κάνω την διόρθωση! Και φυσικά όλες η διανομές είναι άξιες σεβασμού και αν μπορούσα πραγματικά θα έγραφα περισσότερες, άλλα στο δημοψήφισμα έχω δικαίωμα να βάλω μόνο δέκα.
Άλλαξα τον τίτλο του poll άλλα και του νήματος. Του νήματος είναι μικρός ο τίτλος και δεν ξέρω αν είναι απόλυτα κατανοητός, αλλά δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερο τίτλο.
Άφησα το Mint Και το ElementaryOS για τον λόγο ότι όπως και στον τίτλο, τώρα δεν αποκλείουμε από την ψηφοφορία τα παράγωγα του Ubuntu. Τουλάχιστον όχι τα πολύ συγγενικά όπως lubuntu xubuntu κτλ.
Αν πάλι έχω κάνει κάτι λάθος να μου το πείτε να το διορθώσω!
Άλλαξα τον τίτλο του poll άλλα και του νήματος. Του νήματος είναι μικρός ο τίτλος και δεν ξέρω αν είναι απόλυτα κατανοητός, αλλά δεν μπορώ να βάλω μεγαλύτερο τίτλο.
Άφησα το Mint Και το ElementaryOS για τον λόγο ότι όπως και στον τίτλο, τώρα δεν αποκλείουμε από την ψηφοφορία τα παράγωγα του Ubuntu. Τουλάχιστον όχι τα πολύ συγγενικά όπως lubuntu xubuntu κτλ.
Αν πάλι έχω κάνει κάτι λάθος να μου το πείτε να το διορθώσω!