Δημοσιεύτηκε: 12 Φεβ 2014, 01:09
Reinach έγραψε:Βλέπεις το λίνουξ δεν είναι mainstream, συνεπώς ΤΟ ΙΔΙΟ το λειτουργικό πρέπει να αποδείξει την αξία του και ότι αξίζει της προσοχής του κάθε άσχετου. Εσύ δε που χρησιμοποιείς λίνουξ, μετέχεις στο φόρουμ και προσπαθείς να βοηθήσεις τον άσχετο στα πρώτα του βήματα, ΕΣΥ πρέπει να αποδείξεις ότι το λειτουργικό που "όπως λένε", "που άκουσε ότι" είναι εναλλακτική λύση, είναι και πραγματικά. Και πρέπει να το αποδείξεις πολύ γρήγορα βέβαια...γιατί πολύ σύντομα επικρέμεται η απειλή: "με βλέπω να γυρνάω στα windows γιατί έχω απογοητευτεί"...
πόσο δίκιο έχεις. στην αρχή έλεγα και σ' άλλους να βάλουν ubuntu και αν τύχαινε κάποιον να πειθα, πήγαινα το εγκαταστούσα και άρχιζαν τα παράπονα. και δεν κάνει αυτό και τι μου βαλες και έμπλεξα... πλέον μετά από πολλές ιστορίες, δεν το προτείνω σε κανέναν άσχετο. μόνο αν μου το ζητήσει ο ίδιος και αφού τον πιέσω (πολύ βασικό αυτό) να παραδεχτεί ότι ο ίδιος θέλησε/αποφάσισε με δική του ευθύνη να βάλει ubuntu και όχι και καλά ότι τον επηρέασα εγώ, του πα παραμύθια και τον έμπλεξα σύμφωνα με αυτόν.
Off topic:
τελευταία φορά που έμπλεξα στα καλά καθούμενα και ήμουν και καλά ο ηθικός αυτουργός της υπόθεσης ήταν όταν ένας φίλος (που του χω μιλήσει για το ubuntu, τα χει βάλει, τον έχω βοηθήσει και προσωπικά) αποφάσισε να σβήσει την διανομή που χαμε σετάρει μαζί και να βάλει μια άλλη χωρίς προφανή λόγο. αποτέλεσμα να σβήσει τα windows και ότι αρχεία είχε μιας και κανε φορματ το δίσκο... τελικά μου κουβαλήθηκε σπίτι για να του κάνω recovery το δίσκο (που το κανα επιτυχώς μετά από 4-5 ώρες) και να με πρήζει κιόλας λες και φταιγα εγω για την μ@$%! που κανε αυτός...