Δημοσιεύτηκε: 13 Φεβ 2014, 16:34
eliasps έγραψε:Aν και δεν νομίζω να έχω μεταφράσει strings στον nautilus, ακούγεται σαν κάτι που θα έκανα εγώ.
Το πρόβλημα δεν ήταν η μετάφραση, αλλά το Αγγλικό κείμενο. Τους αδικώ όμως λίγο, μπορεί να το αλλάξουν μέχρι να βγει η διανομή. Αν δεν το έχουν αλλάξει μέχρι το Μάρτη θα στείλω αναφορά.
lucinos έγραψε:Δηλαδή θεωρώ λογικό ότι ένας επαγγελματίας πρέπει να χρησιμοποιεί μεν το καλύτερο λογισμικό για την δουλειά του, είτε είναι ανοικτού κώδικα είτε κλειστού, αλλά πρέπει να επενδύει αποκλειστικά στον ανοικτό. Δηλαδή πρέπει τουλάχιστον να μάθει να βλέπει τον κλειστό κώδικα ως ένα σπίτι που νοικιάζει και τον ανοικτό σαν σπίτι που τού ανήκει.
Αυτό ακριβώς!
Εν τω μεταξύ δεν άντεξα, έστειλα ένα μέιλ στη φίλη μου που έλεγα παραπάνω ότι εγκατέστησε λίνουξ και κόλλησε μόνο στο ότι δε δούλεψε το ndiswrapper. Δυστυχώς, εν τω μεταξύ παράτησε το λίνουξ, αλλά για κανά χρόνο είχε έναν υπολογιστή που έτρεχε μόνο mint.
Τη ρωτάω λοιπόν: Ξέρεις τι κάνει το sudo στο λίνουξ;
Απάντηση: Eh??!!???
Οπότε επανέρχομαι: Ξέρετε έστω κι έναν απλό χρήστη που να ξέρει τι κάνει το sudo; Απλό χρήστη εννοούμε κάποιον που δεν ξέρει πόση RAM έχει ο υπολογιστής του και δεν ξημεροβραδιάζεται στα τορεντάδικα. Για να συζητήσουμε μετά για τον αν πρέπει ο απλός χρήστης να ξέρει τι διαφορά ανάμεσα στον υπερχρήστη και τον διαχειριστή. Χωρίς πλάκα τώρα, εννοούμε τη διαφορά sudo και su; Αν όχι, ούτε κι εγώ ξέρω τη διαφορά.