Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2014, 14:02
από Learner
Μπράβο βρε Φίλιππα. Θα το φυλάξω το ποστ να το βλέπω να το διαβάζω γιατί αυτά με τα testing, sid, jessie..κλπ.. τα μπέρδευα πάντα :P
Στο Destktop (Debian καθαρό), άλλαξα από jessie/sid σε testing. Ο apt είναι μια χαρά (ακόμη) , θα δούμε στο μέλλον. Για τον aptitude άστο.. θέλει να απεγκαταστήσει την μισή διανομή.
Κάτι άλλο που διάβαζα στο Debian Wiki είναι πως, παραπάνω από testing δεν υπάρχουν security αποθετήρια. Λέω να το αλλάξω σε testing, μου πάρα-φαίνεται παλιό το wheezy, και να το αφήσω εκεί. Πιστεύω πως το testing (όχι παραπάνω όμως) του Debian είναι μια χαρά σταθερό (αυτό χρησιμοποιεί και το LMDE, ε ; ), τι λες κι εσύ ; Έτσι για να φύγει απ' το κεφάλι μου και η αναβάθμιση της διανομής.
fkol k4 έγραψε:Αυτό σημαίνει πως υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να χαλάσει κάτι, καθώς όπως είναι λογικό το να κάνεις 1 - 1.5GB ενημερώσεις που να περιλαμβάνουν τα πάντα έχει μεγαλύτερο ρίσκο από το να κάνεις 300 MB ενημερώσεις που περιλαμβάνουν μόνο βασικά πακέτα.

Αυτό γιατί γίνεται ; Κρατάνε πακέτα πίσω ; Τα core δηλαδή ; Ότι μπαίνει στο testing δεν σου έρχεται αμέσως ;

EDIT:
Νομίζω ότι το βρήκα το γιατί.
DebianTesting έγραψε:
Testing changes more often than stable, but not as crazily as unstable, so expect that new stable versions of the programs you use will be installed as soon as they are ready for next-stable testing, except when testing gets "frozen" to prepare for an imminent stable release.