Δημοσιεύτηκε: 24 Φεβ 2014, 01:03
fkol k4 έγραψε:Muttley Black έγραψε:Off topic:
Η ελληνική έκδοση του pdf manual είναι για την εκδοσή Ubuntu 10.04, υπάρχει πιθανότητα να βρεθεί στα ελληνικά για την 13.10;
Blogpost: Ελεύθερο λογισμικό στα Ελληνικά
Off topic:
fkol k4 πολύ ωραίο το άρθρο σου και πραγματικά εκτιμώ την προσπάθεια της κοινότητας για την μετάφραση κάθε διανομής. Αφιερώνετε τον ελεύθερο χρόνο σας για να βοηθάτε τους χρήστες να έχουν μια έτοιμη μεταφρασμένη διανομή. Δεν ξέρω αν με έχεις βάλει στην μπούκα (από το νήμα για την φιλοσοφία του ελ/λακ) όμως θέλω να σου πω ότι μάλλον με έχεις παρεξηγήσει και θα το δεις στην πορεία. Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω την κοινότητα σε ότι χρειαστεί και μπορώ να το κάνω. Αν πιστεύεις ότι με τα μέτρια αγγλικά μου μπορώ με κάποια βοήθεια χωρίς να τραβήξω την ομάδα πίσω να βοηθήσω για παράδειγμα στην μετάφραση του manual θα το κάνω. Θέλω να ξέρεις ότι η ημιμάθεια μου για το Linux είναι ο μέχρι τώρα εχθρός μου και στεναχωριέμαι κατά μια έννοια που δεν μπορώ να είμαι υπολογίσιμη δύναμη στο σημαντικό έργο που κάνετε όλοι εσείς εδώ!
Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα απάνταγες κάπως έτσι όταν σε ρώτησα για το ελληνικό manual. Αυτό όμως που εσύ δεν έχεις καταλαβαίνεις για εμένα είναι πως συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.