Δημοσιεύτηκε: 18 Μαρ 2014, 13:57
από αυτά που ανέφερες ότι χρησιμοποιείς, το LoL δεν παίζει, το χω δοκιμάσει πολλές φορές να το βάλω(και με δίαφορους τρόπους) και μόνο την τελευταία φορά μου παιξε κι αυτή με προβλήματα (οπότε ξέχνα το). το picasa παίζει γτ είχα δοκιμάσει θυμάμαι κι εγώ ο ίδιος μια έκδοση του με wine (παλιά όμως). για το microsoft office υπάρχει εναλλακτική το libreoffice, άμα χρησιμοποιείς access τότε δεν σε καλύπτει, άμα word και excel και powerpoint τότε είσαι οκ. το evernote δεν ξέρω τι είναι. τα υπόλοιπα που πες υπάρχουν. τώρα για convertxtodvd σίγουρα θα βρεις τπτ εναλλακτικό στο κεντρο λογισμικού (σαν το play store του κινητού σου αλλά στο ubuntu αυτό). για το portal ευρωπαική πίστη που λες, άμα απ' ότι κατάλαβα τρέχει στο browser, δεν υπάρχει θέμα ούτε εκεί. εγώ θα σου πρότεινα να περιμένεις 1 μήνα που θα βγει η καινούργια LTS (Long Term Support) έκδοση 14.04 του ubuntu. κοιτάς τότε να χεις ελεύθερα 50-60gb ή παραπάνω στα windows xp σου και κάνεις μια ανασυγκρότηση δίσκου μέσα απ' τα xp. φτιάχνεις ένα live-usb/dvd με το ubuntu και τα εγκαθιστάς παράλληλα με τα xp. οδηγός για την τελευταία πρόταση υπάρχει στο φορουμ (δεν θυμάμαι που...).
μερικά είναι double ή triple και από τους αποπάνω απ' ότι είδα λίγο όταν πήγα να ποστάρω αλλά οκ δεν πειράζει
μερικά είναι double ή triple και από τους αποπάνω απ' ότι είδα λίγο όταν πήγα να ποστάρω αλλά οκ δεν πειράζει