Δημοσιεύτηκε: 18 Μαρ 2014, 14:41
από Dreamy
Kαλημέρα σε όλους σας..!!!!!!

Το είχα διαβάσει ότι η κοινότητα Liνuχ γενικότερα βοηθά κατ' ουσία τους χρήστες και αυτούς που έχουν απορίες κλπ ΑΛΛΑ τώρα που το βλέπω και στην πράξη, ομολογώ εντυπωσιάστηκα..!!!! Σας ευχαριστώ, σε πρώτη φάση, για τα πολύ εκτενή σας συμβουλευτικά μηνύματα και αν μη τι άλλο τον κόπο που κάνατε να τα γράψετε..!!! Ειδικά τον ktogias που το μήνυμά του είναι και το τελευταίο που διάβασα..

Δεν ξέρω αν θα απαντήσουν και άλλα παιδιά από δω μέσα, αλλά πριν κάνω ένα σχόλιο σε αυτά που γράψατε, θα ζητήσω λίγο χρόνο να τα ταξινομήσω και να απαντήσω συνολικά.

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις συμβουλές σας..!!!! :)

A, και κάτι ακόμη, μιας και δώθηκε μεταξύ των άλλων ως πιθανή πρόταση. Αφού προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν από τους γνωστούς μου που να δουλεύει το linux γενικότερα, χωρίς να σημαίνει ότι τους έχω ρωτήσει και έναν έναν, αν υπάρχει κάποιος από εσάς που μένει στην ευρύτερη περιοχή της Κυψέλης στην Αθήνα και κέντρο γενικότερα και θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει να τα δω σε φουλ λειτουργία και μιλάω για το Ubuntu ή το Puppy Linux ή Xubuntu ή Lubuntu, αυτά δηλαδή που μου προτείνατε, θα ήταν κάτι πολύ ευχάριστο και βολικό. Ότι έχω δει είναι από βιντεάκια στο YouTube..