Δημοσιεύτηκε: 19 Μαρ 2014, 15:47
abramis έγραψε:παραπάνω το κομμάτι του τι να κάνεις (απ' αυτα που σου πα σε προηγούμενο ποστ). τα xp κράτα τα όπως είναι. τις μπούρδες που ακούς από αριστερά/δεξιά ότι τελειώνει η υποστήριξη και άρα θα χεις προβλήματα είναι τρίχες. ΠΟΤΕ μου δεν έχω βάλει antivirus ή ενημερώσεις ασφαλείας σε windows, είτε αυτά ήταν τα ME, τα XP και τώρα τα 7αρια. δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. τα δραματοποιούν οι άλλοι γτ είναι απλά άσχετοι, για μένα.
Αυτή είναι μια άποψη που αναπαράγεται συχνά και έχει αρκετούς υποστηρικτές.
Στην ουσία, είναι κάτι αντίστοιχο με την αναγκαιότητα για backup.
Κατά μια έννοια, είναι σωστή άποψη. Σωστή, από την οπτική γωνία πως αν δεν έχεις τίποτα αξίας μέσα στο σπίτι σου τότε πιθανότατα δεν θα σε κλέψουν.
Από την άλλη, αν κάποιος σου πει πως δεν είναι και τόσο ασφαλές το να αφήνεις την πόρτα ξεκλείδωτη, δεν τον κάνει άσχετο, έτσι δεν είναι;
Γενικά, η φράση όπως την έχεις διατυπώσει εμένα τουλάχιστον μου χτυπάει άσχημα. Όχι γιατί δεν έχεις δίκιο, υπάρχουν περιπτώσεις που όντως δεν χάνεις και τίποτα μη φροντίζοντας για την ασφάλεια.
Μου χτυπάει άσχημα γιατί αλλάζοντας απλά το αντικείμενο αναφοράς μπορώ να την κάνω
έγραψε:παραπάνω το κομμάτι του τι να κάνεις (απ' αυτα που σου πα σε προηγούμενο ποστ). Μην αγοράσεις κράνος. τις μπούρδες που ακούς από αριστερά/δεξιά ότι οδηγώντας χωρίς κράνος θα χεις προβλήματα είναι τρίχες. ΠΟΤΕ μου δεν έχω βάλει κράνος ή ζώνη ασφαλείας σε όχημα, είτε αυτά ήταν Fiat 500, Yamaha R1 και τώρα Mercedes CLK. δεν είχα ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα. τα δραματοποιούν οι άλλοι γτ είναι απλά άσχετοι, για μένα.
Την φράση αυτή δεν την έφτιαξα τυχαία, την έχω ακούσει από πολλούς. Οι οποίοι μέχρι τουλάχιστον τη στιγμή που την έλεγαν δεν έλεγαν ψέμματα και για κάποιους από αυτούς ισχύει ακόμη.
Δεν σημαίνει πως έχουν δίκιο.