Δημοσιεύτηκε: 22 Μαρ 2014, 17:30
από lucinos
Dreamy έγραψε: Είναι όπως είπε και ο Κωνσταντίνου στην παλιά Ελληνική ταινία με το προφιτερόλ .."δεν θέλω να μάθω πως φτιάχνεται, θέλω να το φάω". Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι με τον τρόπο που λειτουργούν το linux, με την πληθώρα επιλογών που έχεις για να προσαρμόσεις ακριβώς το λειτουργικό που θα επιλέξεις στις ανάγκες σου, είναι κάτι πολύ καλό ..αλλά όχι τόσο καλό, τόσο εύκολο για χρήστες υπολογιστών της δικής μου κατηγορίας.

Το πρόβλημα είναι ότι θέλεις να φας προφιτερόλ αλλά δεν πας σε ένα μαγαζί που τα δίνει έτοιμα αλλά μπαίνεις σε ένα φόρουμ για προφιτερόλ και ρωτάς.

Ο θείος μου έχει λίνουξ στον υπολογιστή του και δεν ξέρει καν ότι έχει λίνουξ και έχει γενικότερα πλήρη άγνοια. Απλά όμως χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για να μπαίνει στο διαδίκτυο, skype και libre-office. Τού το έχει εγκαταστήσει ο ξάδερφός μου.

πάντως οι διανομές είναι αρκετά «έτοιμη» λύση. Δεν χρειάζεται πολλές γνώσεις για να κάνει κάποιος μια εγκατάσταση.

πόσος κόσμος εγκαθιστά windows; ο περισσότερος τα έχει προ-εγκαταστημένα. Δυστυχώς το λίνουξ δεν έχει την ίδια εμπορική υποστήριξη.