Δημοσιεύτηκε: 22 Μαρ 2014, 18:34
από Dreamy
lucinos έγραψε:Το πρόβλημα είναι ότι θέλεις να φας προφιτερόλ αλλά δεν πας σε ένα μαγαζί που τα δίνει έτοιμα αλλά μπαίνεις σε ένα φόρουμ για προφιτερόλ και ρωτάς.

lucinos, αν έχω κάνει λάθος και βρίσκομαι σε λάθος μέρος, ζητώ ειλικρινά συγνώμη.. Μπήκα στο φόρουμ γιατί να ενημερώθώ και να καταλάβω τι εστί Linux γενικά αφού διάβασα ότι είναι δωρεάν στην κανονική τους έκδοση κλπ κλπ και διατύπωσα και διατυπώνω κάποιες απορίες για να δω αν μπορώ να τα διαχειριστώ. Όταν γίνεται μια ερώτηση μια ρώτηση από τον οποιοδήποτε, αυτός που θα απαντήσει οφείλει να δώσει μια απάντηση τέτοια που από τον συνομιλητή του να γίνει κατανοητή και αυτή καθορίζεται από το ποιός είναι ο συνομιλητής μας. Ποτέ δεν αγόρασα προεγκατεστημένο κομπιούτερ εκτός του λάπτοπ. Στο σπίτι πάντα το λειτουργικό το έβαζα μόνος μου και σπασμένο και τις ρυθμίσεις τις έκανα μόνος μου. Ποτέ δεν έδωσα χρήματα να αγοράσω λειτουργικό Windows. Kατά συνέπεια το οποιοδήποτε φόρουμ το αντιμετωπίζω σαν ένα είδος μαγαζιού που μέσω ερωτήσεων "αγοράζω" την γνώση, το προφιτερόλ ΑΛΛΑ αρκεί αυτή να δίνεται με τρόπο κατανοητό.. Για άλλη μια φορά, ξαναλέω, αν κουράζω, το σταματάμε εδώ, να μη σας ζαλίζω κιόλας και είμαστε οκ, όλα μια χαρά, κανένα πρόβλημα και είμαι και υπόχρεος για τον χρόνο σας. Θα την βρω την άκρη μου είτε έτσι είτε αλλιώς.. :)