Δημοσιεύτηκε: 22 Μαρ 2014, 19:27
από Dreamy
Mα ειλικρινά δεν σε καταλαβαίνω.. Κατ' αρχήν έχω πει ένα κάρο ευχαριστώ μέχρι τώρα για την βοήθεια σας. Από την πρώτη στιγμή.
lucinos έγραψε:Το λάθος σου είναι στο τι περιμένεις από αυτό το μέρος. Απλά προσπάθησε να καταλάβεις ότι όλοι εδώ δεν πληρώνονται αλλά βοηθούν μόνο από την καλή τους θέληση.
Για ποιό λάθος μου μιλάς..?? Αν εννοείς ότι είναι λάθος μου τα σχόλια περί καταννόησης ορισμένων απαντήσεων, αυτό γιατί είναι λάθος..?? Εγώ θα το έλεγα ειλικρίνια από μέρους μου και ενημέρωση, προς όποιον ενδιαφέρεται να δώσει μια απάντηση στο αρχικό μου ερώτημα και βοήθεια, ότι έχει να κάνει με έναν άσχετο κατ' αρχήν με το linux και με μέτριες γνώσεις υπολογιστή γενικότερα, ο οποίος την γλώσσα των διάφορων ορολογιών ελάχιστα την γνωρίζει. Δεν νομίζω πουθενά στα γραφώμενά μου να ζήτησα να έρθει κάποιος εδώ να μου κάνει κάποια εγκατάσταση ούτε τίποτα σχετικό.. Ούτε μίλησα υποτιμητικά σε κάνενα από εσάς.. Ούτε η γραφή μου είναι προσβλητική για κάποιον.. Όταν όμως δεν καταλαβαίνω μια απάντηση από το τρόπο που είναι γραμμένη, δεν πρέπει να το πω..??
Από αυτό το μέρος, όπως χαρακτηριστικά έγραψες, δεν περιμένω τίποτα, ντε και καλά. Προσδοκώ όμως να έχω κάποιες κατανοητές απαντήσεις σε ερωτήσεις που εκφράζουν απορίες μου. Αν αυτό συμβεί έχει καλώς. Αν όχι, πάλι έχει καλώς. Όπως ξαναείπα και πριν, την άκρη θα την βρω είτε έτσι είτε αλλιώς. Οι απαντήσεις σας θα μου κάνουν την ζωή μου ευκολότερη σε αυτή τη φάση.
Θα ήθελα να μου εξηγήσεις ποιό είναι το λάθος ώστε αν μπορώ να το διορθώσω, αν δεν σου κάνει κόπο.

Όσον αφορά το Lubuntu 13.10, επειδή ήδη το έτρεξα, λιγότερο όμορφα γραφικά από το Puppy, πολύ πιο κατανοητό και εύκολο στην χρήση του από το Puppy, απλά δεν ξέρω για ποιό λόγο, τα εικονίδια και οι γραμματοσειρές και όλα γενικώς είναι σε μεγένθυση κάτι που δεν κατάφερα να διορθώσω, όπως επίσης και η εικόνα του δεν ήταν καθαρή, έκανε είδωλο σε όλα, σαν να μην έχει γίνει φόκους.. Τo Puppy ήταν πεντακάθαρο.