Δημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2014, 01:40
από Dreamy
Καλησπέρα σας..!!

Ο dim459 σας τα είπε αναλυτικότατα και για να πω και την αλήθεια, αυτά που έκανε με το τερματικό και γενικότερα τα κάτι από,κάτι από κει, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ περίπτωση σε αυτή τη φάση που είμαι τώρα να τα κάνω μόνος μου. Οκ, το είχα μέχρι τα partitions και την εγκατάσταση αλλά μετά, στις ρυθμίσεις εντός του Lubuntu, ..το έχασα. Αναμενόμενο.. Άσχετο, η σοκολατόπιτα πολύ καλή..!!
Σήμερα το απόγευμα, το τσέκαρα αναλυτικότερα. Μπήκα στο ίντερνετ, κατέβασα κι ένα wallpaper και έβαλα Ubuntu, χάζεψα και τα διάφορα, κάποια από αυτά πιθανόν να μην τα χρησιμοποιήσω και ποτέ. Για την δουλειά που το θέλω και τις ανάγκες μου, με υπερκαλύπτει με το τι παρέχει. Απλά να αναφέρω ότι το απόγευμα, πήγα να τσεκάρω και τις υπόλοιπες επιλογές που έχει ως γραφικά περιβάλλοντα, όπως το Openbox, στην αρχή, εκεί που γράφεις το κωδικό σου για να μπεις αλλά δεν μου άνοιξε κανένα και για να ακριβολογώ, με έβαζε μέσα αλλά δεν άνοιγε κανένα εικονίδιο, πουθενά. Ήταν σε όλα μια κενή χρωματιστή εικόνα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος λόγος που έγινε αυτό και το αναφέρω μήπως και καταλαβαίνετε τι λέω και δώσετε μια εξήγηση..
Κατά τα άλλα, όλα μια χαρά, με την χρήση θα το συνηθίσω περισσότερο, άνοιξα και τους λογαρισμούς email μου και οκ.
Όσον αφορά το desktop, δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα βγάλω τα XP και θα βάλω τα 7 ή θα τα αφήσω ώς έχουν. Δύο είναι οι αλήθειες. Η πρώτη είναι ότι τα win όποια κι αν είναι αυτά, θα τα χρησιμοποιώ, για πόσο δεν ξέρω, θα κάνω χρήση ίντερνετ με αυτά, περιορισμένη μεν αλλά θα γίνεται. Η δεύτερη είναι ότι θέλω να κάνω ένα πλήρες φορμάτ στον υπολογιστή και τώρα είναι ευκαιρία, να τακτοποιήσω και πιο καλά τα particion και όλα. Μπορεί και να ξαναβάλω τα XP..!! αν είναι ελαφρύτερα από τα 7 σημαντικά.. :)
Είδομεν..