Δημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2014, 02:02
από Learner
Dreamy έγραψε:Απλά να αναφέρω ότι το απόγευμα, πήγα να τσεκάρω και τις υπόλοιπες επιλογές που έχει ως γραφικά περιβάλλοντα, όπως το Openbox, στην αρχή, εκεί που γράφεις το κωδικό σου για να μπεις αλλά δεν μου άνοιξε κανένα και για να ακριβολογώ, με έβαζε μέσα αλλά δεν άνοιγε κανένα εικονίδιο, πουθενά. Ήταν σε όλα μια κενή χρωματιστή εικόνα.

Χαχαχα..
γελάω γιατί την πρώτη φορά που δοκίμασα openbox ακριβώς έτσι την πάτησα κι εγώ. Λέω πάει χαλασμένο είναι αυτό το περιβάλλον, δεν δουλεύει. Όμως το openbox είναι έτσι από default. Άδειο, εντελώς. Δεξί κλικ πάνω σε αυτή την κενή χρωματιστή εικόνα και ξεκινάς.
Το openbox (ή μάλλον Ο openbox μιας και είναι απλά ένας window manager) θέλει πολύ δουλειά για να τον κάνεις εμφανίσιμο. Αν θέλεις να δουλέψεις με openbox θα προτείνω crunchbang που έχει openbox και tint2 προ-ρυθμισμένα.

Dreamy έγραψε:Όσον αφορά το desktop, δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα βγάλω τα XP και θα βάλω τα 7 ή θα τα αφήσω ώς έχουν

Φυσικά και να βάλεις τα 7. Τα XP εκτός του ότι σε λίγες μέρες λήγουν, είναι και κατά πολύ κατώτερα από τα 7αρια. Μπορείς στα 7 να απενεργοποιήσεις κάποιες λειτουργίες (όπως π.χ aero..κλπ) έτσι ώστε να τα κάνεις ελαφρύτερα. Υπάρχουν οδηγοί στο Internet και ειδικά στο sevenforums.