Δημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2014, 18:40
Πολύ χρήσιμη η πληροφορία σου, σ' ευχαριστώ πολύ. Αν και προηγούμενες απόψεις λένε να αφήσω τα XP, όπως πχ του lucinos "Τα XP τα έχεις και λειτουργούν τα 7 δεν είναι εγκατεστημένα. Γιατί να κάνεις τον κόπο να εγκαταστήσεις τα 7;", να πω την αλήθεια δεν αισθάνομαι άνετα με αυτό, με το να αφήσω τα XP, ακόμη και αν διάβασα κάπου ότι μέσα στο 2015 θα γίνει το ίδιο και με τα 7, θα σταματήσει το support τους.. Aφού για ένα χ χρονικό διάστημα θα εξακολουθήσω να τα χρησιμοποιώ ΚΑΙ ιντερνετικά, δεν θέλω να χρησιμοποιώ κάτι που πλέον δεν σαπορτάρετε.. Μέχρι τότε, το 2015, μπορεί να καλύπτομαι 100% από Linux οπότε.. no problemaLearner έγραψε:Φυσικά και να βάλεις τα 7. Τα XP εκτός του ότι σε λίγες μέρες λήγουν, είναι και κατά πολύ κατώτερα από τα 7αρια. Μπορείς στα 7 να απενεργοποιήσεις κάποιες λειτουργίες (όπως π.χ aero..κλπ) έτσι ώστε να τα κάνεις ελαφρύτερα. Υπάρχουν οδηγοί στο Internet και ειδικά στο sevenforums.
Και γι αυτό ευχαριστώ, να υποθέσω ότι και στα υπόλοιπα συμβαίνει το ίδιο..?? Θα το τσεκάρω αύριο και θα δούμε.Learner έγραψε: Όμως το openbox είναι έτσι από default. Άδειο, εντελώς. Δεξί κλικ πάνω σε αυτή την κενή χρωματιστή εικόνα και ξεκινάς.
Απλά πληροφοριακά, σήμερα στο γραφείο συνάντησα πρόβλημα με το πολυμηχάνημα της Canon Pixma MP270 kαι την συνδεσιμότητά του αλλά για αυτό θα ανοίξω θέμα, όπως με συμβούλευσε και ο dim459 στην ενότητα Περιφερειακά
Το μόνο που θα ξαναπώ ,είναι ότι μετά από αυτή την ελάχιστη πρώτη επαφή, η αρχική εικόνα παραμένει, ναι σε πολλά υπερτερεί η φιλοσοφία Linux από τα Windows αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουν μια μεγαλύτερη δυσκολία χρήσης για ένα μέσο και κάτω χρήστη και γι αυτό πιθανώς και να "πουλάνε" περισσότερο τα Win.. Kαταλαβαίνω από τον εαυτό μου ότι θα με παιδέψουν περισσότερο ΑΣΧΕΤΑ ότι, εγώ προσωπικά, δεν κολώνω και αργά ή γρήγορα θα βρώ λύση. Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Με τον dim, από την πρεμούρα μου, κάναμε φορμάτ και βάλαμε Lubuntu και ξέχασα να δώ αν χρειάζομαι κάτι μέσα από τον σκληρό..!! Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά μια διαφορετικότητα που σε πολλούς μεταφράζεται ως δυσκολία την έχουν.. Προσωπικά, αποφάσισα να μπω στον χορό και θα χορέψω..