Δημοσιεύτηκε: 25 Αύγ 2014, 13:33
από Learner
Reinach έγραψε:Παιδιά "έπεσα" σήμερα πάνω σε αυτό:
Η "κατάρα" του Ubuntu: Η κοινότητά του

Είναι προφανές ότι το άρθρο έχει γραφτεί υπό την επήρεια του θυμού. Και όπως σωστά λέει και το γνωμικό, "Όταν ο θυμός μπαίνει από την μια πόρτα, η λογική βγαίνει από την άλλη» ;)

fkol k4 έγραψε:«Σόρυ ρε φίλε, βασικά έμενα χρόνια στα Πατήσια, αλλά έχω μετακομίσει επειδή δεν άντεχα τη βρώμα που έχουν πια και έχω ξεχάσει τα λεωφορεία. Ποιο λεωφορείο σε βγάζει πλατεία Αμερικής;»
Τι συμπέρασμα βγαίνει αυτόματα από την ερώτηση αυτή για εσένα και όλους τους άλλους Πατησιώτες που δεν έχουν μετακομίσει;

Ότι ζω σε μια περιοχή η οποία βρωμάει;
Και αν αυτό είναι αλήθεια, γιατί να με προσβάλει; όντως τα πατήσια βρωμάνε πλέον, τα έχει παρατήσει ο δήμος και οι δρόμοι είναι γεμάτοι αστέγους, πρεζάκηδες, πόρνες,κλεφρτόνια..κλπ. Τι να κάνουμε τώρα; αυτή είναι η αλήθεια. Με προσβάλει περισσότερο το ότι κατάντησε έτσι η περιοχή που ζω, παρά το ότι μου το επισημαίνει κάποιος.
Αντίστοιχα τώρα, το ότι η Canonical έχει πάρει λάθος (κατά την γνώμη μου) αποφάσεις και οδηγεί το Ubuntu σε δρόμους αβέβαιους, δεν είναι ακριβώς ένα γεγονός, αλλά είναι η σύμφωνη γνώμη πολλών μελών της ίδιας της κοινότητας του Ubuntu. Και καθώς η κοινότητα του Ubuntu δεν έχει καμία απολύτως εξουσία επάνω στην διανομή, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να επισημαίνει τυχών λάθη.
Από την άλλη τώρα και σε ότι αφορά το συγκεκριμένο κλειδωμένο θέμα, κατά την γνώμη μου, είναι εντελώς άστοχο να αναφέρεις μια διανομή όπως το Linux Mint και παράλληλα να μιλάς για ανηθικότητα της διανομής πάνω στην οποία βασίζεται το Linux Mint και να θέλεις επίσης να εγκαταστήσεις και το ανήθικο γραφικό περιβάλλον (με το amazon lens) σε αυτή την διανομή. Δηλαδή....δεν βγάζει νόημα.
Γι' αυτό πρότεινα και ξανα-πρότεινα (και θα ξανά-πρότεινα) να εγκαταστήσει την διανομή στην οποία είναι ενσωματωμένο αυτό το γραφικό περιβάλλον, αφού έχει την ευχέρεια να απαλαγεί από την ανηθικότητα με 2-3 κλικ, καθώς και να αποφύγει όλα τα παρελκόμενα (δεν λειτουργεί το ένα, δεν λειτουργεί το άλλο, δεν θα έχει την εμπειρία χρήσης που πρέπει ..κλπ).