Δημοσιεύτηκε: 25 Αύγ 2014, 13:59
από madvinegar
Learner έγραψε:
Ότι ζω σε μια περιοχή η οποία βρωμάει;
Και αν αυτό είναι αλήθεια, γιατί να με προσβάλει; όντως τα πατήσια βρωμάνε πλέον, τα έχει παρατήσει ο δήμος και οι δρόμοι είναι γεμάτοι αστέγους, πρεζάκηδες, πόρνες,κλεφρτόνια..κλπ. Τι να κάνουμε τώρα; αυτή είναι η αλήθεια. Με προσβάλει περισσότερο το ότι κατάντησε έτσι η περιοχή που ζω, παρά το ότι μου το επισημαίνει κάποιος.

Εγω πιστευω οτι κρατάς τη γνώμη για τον εαυτό σου (σεβαστή όποια και να ειναι) και κοιτάς να είσαι ευγενικός χωρίς να προσβάλλεις το οτιδήποτε/οποιονδηποτε ειδικά όταν έχεις μπει στο "σπίτι" του/"περιοχή" του και ζητάς και την βοήθεια του.
Δεν νομιζω οτι εχει να κανει με την κοινοτητα του ubuntu. Σε όποιο φόρουμ και να πηγαινες και να ανοιγες θεμα ξεκινώντας έτσι "η διανομή σας ειναι ανήθικη και θέλω την βοηθεια σας", σίγουρα καποιες αντιδράσεις θα είχες. Και οχι μονο στα φορουμ δλδ, οπουδήποτε.

Και στην ουσία το σκεπτικό ποιό είναι δλδ?

- Μετακόμισα απο τα Πατησια επειδη βρωμάνε, αλλά στη νέα περιοχή που πήγα θέλω να μεταφερω τα βρωμικα στενάκια των Πατησίων επειδή μου αρεσουν, οπότε βοηθήστε.
- Και γιατι δεν καθαρίζεις τα στενάκια όσο εισαι στα Πατησια που ειναι πολύ πιο ευκολο και λειτουργικό? Και αρα θα μένεις σε καθαρά Πατήσια. Απλά όπως όλοι κανε και εσυ ενα παραπονο στο Δήμο Πατησίων, και όπως είδες - επειδή ο Δήμος ακούει τα παραπονα των κατοίκων, απο το νέο οικονομικό έτος θα σου προσφέρουν καθαρά στενάκια στα Πατήσια (με επιλογή μονο αν θες εσυ να τα βρωμίζεις).
- Ετσι, επειδή μου τα παραδώσανε βρώμικα και παρόλο που μου δίνουν επιλογή να τα καθαρίσω με ενα κλικ, προτιμώ να παω σε αλλη περιοχη και να ταλαιπωρηθώ να μετακομίσω ολα τα βρώμικα στενάκια, που μόλις τα φέρω, θα τα καθαρίσω.

Υ.Γ. Τα Πατησια ειναι απλά ενα παραδειγμα. Δεν θελω να προσβάλω κανεναν. Θα μπορουσα να χρησιμοποιησω στο παραδειγμα τον Πειραιά (όπου μένω). Απλά το συνέχισα επειδή ετσι το ξεκίνησαν ο Φιλιππος με το Νίκο.