Δημοσιεύτηκε: 07 Νοέμ 2014, 02:01
από George Pantelis
Learner έγραψε:@George Pantelis
πιο μεγάλη γραμματοσειρά την άλλη φορά :lol:

Χεχεχεχ! Για να το προσέξεις! :P Από ότι είδες η απάντηση στο ερώτημά σου γιατί εxt3 & όχι ext4" είχε δοθεί στο ίδιο θέμα, λίγο παρακάτω, και αφορούσε την 9.10. Γι αυτό και είπα ότι γράφτηκε "πάνω" της (άσχετα του πόσες επεξεργασίες έγιναν και σε πόσες εκδόσεις μετά).
Κατά τα άλλα, διατηρώ τις ενστάσεις μου. Για εμάς που το παρακολουθούμε δεν είναι θέμα. Τον οδηγό τον είδαμε όταν παρουσιάστηκε η 14.04. Για έναν (έμπειρο ή αρχάριο) όμως που μπαίνει για πρώτη φορά; Αυτό που βλέπει είναι οι παλιές ημερομηνίες. Αν προσέξει στο τέλος-τέλος με τα ψιλά γράμματα το "τελευταία επεξεργασία+, έχει καλώς. Το μάτι συνήθως όμως το προσπερνάει αυτό (αφού δεν είναι αυτό που ψάχνει) και συνεχίζει στα σχόλια παρακάτω, με τις παλιές ημερομηνίες, για να πάρει ίσως κάποια επιπλέον πληροφόρηση από την συζήτηση που ακολουθεί. Εκεί που τώρα καλή ώρα βρήκαμε την απάντηση του γιατί στην 14.04 χρησιμοποιούμε ext3 και όχι ext4 για το διαμέρισμα των αρχείων. Και ευτυχώς που το ρώτησες. Πόσοι όμως έκαναν εγκατάσταση χωρίς να ρωτήσουν άραγε;
*Τις παραπάνω παρατηρήσεις δεν τις έβγαλα από το κεφάλι μου. Ασχολούμαι με πιτσιρικαρία (καθηγητής είμαι) και "προσηλυτίζω" πολλούς μαθητές (και συναδέλφους) στο Linux. Τον οδηγό αυτό τον έχω διακινήσει πολύ από τον Απρίλη και παραπάνω απλά μετέφερα την εμπειρία μου από τις ερωτήσεις τους...
**Εννοείται πως οι παρατηρήσεις μου είναι καλοπροαίρετες, εκτιμώ τον κόπο και το χρόνο όλων όσων ασχολούνται όπως και το ότι δηλώνω διαθέσιμος οπουδήποτε ζητηθεί... :thumbup: