Δημοσιεύτηκε: 26 Μαρ 2015, 16:22
ubuderix έγραψε:Στην Ελλάδα δεν υπάρχει επίσημο κατάστημα μόνο αγορές διαδικτυακά από το επίσημο Canonical Store.Επίσης υπάρχει από την Canonical κατοχύρωση ονόματος και σήματος .
Αν κρινω την διαθεσιμη γκαμα της Canonical και την μη διαθεση σε λογικες τιμες σε ελληνικο εδαφος, μαλλον θα ψαχτω και θα τα φτιαξω μονος μου. Τους ειχα κανει μια κρουση παλιοτερα με προτασεις για μικροπροϊοντα αλλα με γραψανε canonica. Ειχα την εντυπωση πως μεχρι τωρα θα υπηρχε δυνατοτητα στα κατα τοπους φορουμ καθε χωρας να μπορουν τα μελη της να δημιουργουν με βαση τις αναγκες τους (και τα θελω τους) κατα παραγγελια προϊοντα. Αν μου λες τωρα για κατοχυρωση κλπ καταλαβα πολλα.
Μου αρεσει η συγκεκριμενη διανομη, γουσταρω τρελα το σηματακι, το πορτοκαλι ειναι το αγαπημενο μου χρωμα, και θελω μερικα πραγματακια οπως τα θελω. Θα κοιταξω να φτιαξω μονος μου τοτε και ας μην ειναι sponsored.
Αν δειτε το καλοκαιρι στην παραλια κανενα τυπο τιγκα στα πορτοκαλια και κραταει στο χερι ενα πορτοκαλι σεϊκερ με λευκο ubunto-κυκλο απλα πειτε "sudo frappe" και θα κεραστει αμεσα!