Δημοσιεύτηκε: 16 Φεβ 2009, 01:09
grammo έγραψε:echelon έγραψε:Δεν ξέρω παιδιά αλλά εγώ είμαι δυσαρεστημένος από το ubuntu αλλιώς τα περίμενα. Τα εγκατέστησα στο φορητό μου και αντί να απολαμβάνω το λειτουργικό μου μόνο προβλήματα επιλύω τη μια δεν δουλεύει η κάρτα δικτύου την άλλη η κάμερα και πάει λέγοντας. Στο συμπέρασμα που κατέληξα εγώ είναι ότι το ubuntu και το linux γενικότερα έχουν να διανύσουν πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να γίνουν ένα πραγματικά φιλικό στη χρήση desktop λειτουργικό.
Δηλαδή πώς τα περίμενες; Γενικά πιστεύω ότι ακριβώς επειδή έχουν τελείως διαφορετική φιλοσοφία από τα Windows, θέλει κάποιο διάστημα-μικρό ομολογουμένως- για να τα συνηθίσει κανείς!
Γενικά πάντως είμαι της γνώμης ότι είναι απείρως καλύτερο το Ubuntu. Με openoffice, internet και μερικά άλλα πολύ ενδιαφέροντα προγράμματα (Gimp) , νομίζω ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν. Αντιθέτως! Ιδίως αν παρατηρήσει κανείς τη θερμοκρασία του υπολογιστή κατά τη διάρκεια που είναι ανοιχτός, τότε ναι... Καμία σχέση...
Μοναδικό μειονέκτημα το gaming...
ΥΓ Είναι ρεκόρ το πόσο γρήγορα φορτώνει το Laptop μου πλέον
Πίστεψε με φίλε μου δεν είναι θέμα συνήθειας έχω δυο pc στον ένα δουλεύω windows στον άλλον mac είναι πρακτικό το θέμα όταν τη μια δεν δουλεύει το ένα την άλλη για να ρυθμίσεις μια συσκευή η για να εγκαταστήσεις ένα πρόγραμμα χρειάζεται να μάθεις 100 εντολές ε τότε νομίζω ότι χάνουμε την ουσία...