Δημοσιεύτηκε: 18 Μάιος 2015, 07:46
sotos21 έγραψε:Θα ήθελα να βάλω υποψηφιότητα αλλά δυστυχώς δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου.
Ένας συντονιστής πρέπει να είναι αποδεκτός, να εμπνέει σεβασμό, να είναι πάνω από όλα σοβαρός και μόνο σοβαρός δεν είμαι.
Θέλω πέρα από την βοήθεια που προσπαθώ να δώσω, να "πυροβολώ" που και που τον madvinegar - ή τους "συγγενείς" αυτού - ενίοτε δε να γκρινιάζω για οποιοδήποτε θέμα με χαλάει.
Καλή τύχη στους υποψηφίους και καλή δύναμη σε όσους επιλεγούν.
Συμφωνώ και διαφωνώ μαζί σου (όχι που δε θα διαφωνούσα)
Ένας συντονιστής είναι κάποιος που αποφάσισε να αφιερώσει κάποιο κομμάτι του χρόνου του βοηθώντας στην καλή λειτουργία του φόρουμ.
Σαν τέτοιος λειτουργεί όταν μεταφέρει πχ. ένα θέμα ή παραθέτει ένα απόσπασμα από τους όρους χρήσης εκεί που χρειάζεται.
Αλλά ένας συντονιστής δεν παύει να είναι και απλός χρήστης, που δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει την προσωπικότητά του για να "ταιριάξει" στο ρόλο.
Αν σαν χρήστης σέβεται τους όρους συμμετοχής στο φόρουμ -κάτι που πρέπει να γίνεται από όλους- δε βλέπω γιατί δεν μπορεί να αστειευτεί, να πειράξει καλοπροαίρετα ή να έχει αντίθετη άποψη με κάποιον άλλο χρήστη όπως ο καθένας μας, αν αυτό είναι στην ιδιοσυγκρασία του, στην προσωπικότητά του ή την κρίση του αντίστοιχα.
Η σοβαρότητα και η εγκυρότητα κάποιου δεν αποκλείει την ύπαρξη χιούμορ. Για την ακρίβεια -προσωπική άποψη- η σοβαρότητα στο χειρισμό καταστάσεων και η ύπαρξη "ζωντανής και χαλαρής" διάθεσης όταν δεν απαιτούνται χειρισμοί, είναι ο πιο τέλειος συνδιασμός για μια τέτοια θέση.
Ένα φόρουμ είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Θα πρέπει, πέρα από το μέρος που θα μπει κάποιος να πάρει λύση στο πρόβλημά του και να εξαφανιστεί, να είναι και ένας χώρος που θα νιώθει κάποιος οικεία και άνετα ώστε να θέλει να βρίσκεται εκεί και άλλες στιγμές, είτε προσφέροντας τις δικές του γνώσεις, είτε ανταλλάσοντας απόψεις με άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα.
Αν λοιπόν υπάρχει ο χρόνος και η διάθεση και -για μένα- κυρίως επειδή υπάρχουν τα "μειονεκτήματα" που ανέφερες, αν το θες θα ήταν καλό και να το κάνεις.