Δημοσιεύτηκε: 19 Ιαν 2017, 08:36
από eliasps
Καλημέρα σας!

Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αποχώρησή μου από την ομάδα συντονισμού του forum. Από το 2013 που ανέλαβα καθήκοντα συντονιστή, σταδιακά αφιέρωνα περισσότερο χρόνο σε συντονιστικές δραστηριότητες και λιγότερο στην υποστήριξη των χρηστών, με κύριο παράγοντα υπεύθυνο για αυτό το γεγονός την έλλειψη χρόνου. Σκεφτόμουν πως όταν το πρόγραμμά μου μπει επιτέλους σε μία ρουτίνα, θα επανέλθουν ξανά οι δραστηριότητές μου στην υποστήριξη των μελών αλλά και των συντονιστικών ενεργειών.

Δυστυχώς, κάτι τέτοιο τελικά δεν θα γίνει σύντομα, καθώς για προσωπικούς μου λόγους (τίποτα άσχημο) και για αρκετό καιρό ο χρόνος μου θα μειωθεί ακόμη περισσότερο πράγμα που θα καταστήσει την συμμετοχή μου στο φόρουμ ως μέλος αλλά και ως συντονιστής πρακτικά ανύπαρκτη για μεγάλο χρονικό διάστημα και για αυτό το λόγο αποχωρώ από την ομάδα συντονισμού.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους που το 2013 με τιμήσατε με την ψήφο σας ώστε να ενταχθώ στην συντονιστική ομάδα του φόρουμ, πραγματικά σας είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για αυτό. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους συντονιστές του φόρουμ (πρώην και νυν) που αυτά τα 3+ χρόνια που ήμουν στην ομάδα, με βοήθησαν αφάνταστα στο έργο του συντονισμού. Ήταν καταπληκτική εμπειρία και παροτρύνω όσους έχουν χρόνο και ενδιαφέρονται, να το δοκιμάσουν και εκείνοι όταν έρθει η στιγμή που η ομάδα θα καλέσει για νέους συντονιστές.

Θα είμαι τριγύρω όποτε μπορώ!

Με εκτίμηση,
Ηλίας