Δημοσιεύτηκε: 22 Ιαν 2017, 17:49
από Learner
.
Ευχαριστούμε για τη προσφορά σου στην Ελληνική Κοινότητα

Όχι μόνο στο παρόν φόρουμ αλλά και σε άλλα (κατά τη γνώμη μου εξίσου σημαντικά) διαδικτυακά μέσα (πχ Facebook Group).
Ως Moderator η δουλειά που έκανες ήταν (και παραμένει) εξαιρετική. Εκτός της βασικής χρησιμότητας ενός Moderator, η οποία είναι ο συντονισμός, δημιούργησες αξιόλογα θέματα τα οποία είχαν αποτέλεσμα.
Ενδεικτικά αναφέρω:
  • Ψηφοφορίες για λήψη αποφάσεων συντονιστικών θεμάτων (MD). Το συγκεκριμένο το βλέπουν μόνο συντονιστές, αλλά βοηθάει στη λήψη αποφάσεων για θέματα που χρήζουν άμεσης επέμβασης.
  • Πληροφορίες και οδηγίες προς νεοεισερχόμενους στο forum. Η ανανέωση αυτού του σημαντικού Thread, ήθελε αρκετή δουλειά !
  • Δημιουργία IRC MeetBot για την διαχείριση των meetings. Το συγκεκριμένο αφορά τη δημιουργία και διαχείριση MeetBot για τις συναντήσεις των συντονιστών στο IRC. Μέχρι τότε δεν είχαμε ιδέα πως να δημιουργήσουμε, πόσο μάλλον να διαχειριστούμε, ένα MeetBot.
  • Οδηγοί - How to - Tutorials σε κατηγορίες για εύκολη εύρεση. Το συγκεκριμένο νήμα είχε καταντήσει προβληματικό, λόγω όγκου συνδέσμων(links). Ήθελε υπομονή και πολλή δουλειά για να συμμαζευτεί.

Ως απλό μέλος της Κοινότητας, θα υπενθυμίσω μόνον τους οδηγούς που έχεις γράψει, κατά τη γνώμη μου θα μπορούσαν να γεμίσουν ένα Wiki από μόνοι τους.
Ας αναφέρω μόνον έναν από τους πιο πρόσφατους: Linux Sysadmin Tutorials από το The Linux Foundation

Τελευταίο άφησα το πιο σημαντικό (κατά τη γνώμη μου) και αυτό είναι οι ενέργειες που έκανες προκειμένου να φιλοξενηθούν οι υπηρεσίες της κοινότητας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Επάξια ο τίτλος του Ubuntu Member. Ίσως να είναι λίγος.