Δημοσιεύτηκε: 19 Μαρ 2009, 15:07
από nicnos
Ναι παιδια ευχαριστω πολυ! Ολα καλα παιζουν. Δεν εχω συναντησει καποιο προβλημα ακομα που να πω οτι ειναι σοβαρο, το DVD (εξωτερικο) δεν παιζει αν και βλεπει τη συσκευη (λογικα θελει drivers) αλλα στην εποχη του usb και blueray δεν με νοιαζει τοσο αν δε βρω.
Βασικα επιδη πιο πολυ θελω το LineAge 2 εβαλα το wine δινοντας sudo apt-get install wine σε κονσόλα οπως ειπε ο φιλος πιο πανω. Μετα επιδη εχω 1 σκληρο (χωρισμενο σε 2 μεροι) πηγα στο μερος των windowsxp program files lineage2 πανω στο l2.exe ζητησα να ανοιξει με το wine, ανοιγει,ξεκιναει(!!!!) αλλα σε μια φαση βγαζει critical λογο DirectX.. λογικα αν ψαξω να βρω directX για ubuntu η κατι αναλογο (συγνωμη αλλα ακομα δεν ξερω πολλα) για εδω παιζει να δουλεψει και μετα..αρχιζω να σκεφτομαι την διαγραφη του κυρ-Βασιλη. Δεν ξερω αν τα λεω καλα... (μη γελατε παρακαλω :P )
επισης κατι ασχετο-σχετικο, στο site τις εταιριας του υπολογιστη μου αν μπορω να το πω ετσι γιατι εχω το MSI τον multirama αλλα ειναι ιδιο εχει ολους τους Drivers για το Linux συγκεκριμένα λεει Linux: For SUSE Linux Enterprise Desktop 10 SP1 -ειναι εδω -> ( http://global.msi.com.tw/index.php?func ... od_no=1474 )
Αυτοι "παιζουν" και στο ubuntu ?