Δημοσιεύτηκε: 16 Απρ 2009, 22:31
ktogias έγραψε:
...
Αυτά προς το παρόν από μένα. Ελπίζω να μην σας κούρασα. Εύχομαι και θα προσπαθήσω όσο μπορώ το συμβούλιο να βοηθήσει να προσφέρουμε και να αναπτυχθούμε πιο αποτελεσματικά σαν κοινότητα.
Πρέπει να πω ότι γράφεις μεγάλες παραγράφους και πρέπει να βάλω χάρακα στην οθόνη για να δω που είμαι

Η συζήτηση αυτή ξεκίνησε από τον Αλέξανδρο με στόχο να μιλήσουμε για το αν θα πρέπει να έχουμε νομική υπόσταση ή/και ιεραρχική δομή από την αρχή.
Για το [2], αναφέρεις
που ουσιαστικά είναι αυτό που έχουμε πάνω κάτω σκοπό να κάνουμε.έγραψε:
Αυτό που κατά τη γνώμη μου έχει νόημα να κάνουμε είναι να επαγρυπνούμε και όταν πέφτουν στην αντίληψή μας τέτοιες περιπτώσεις να προσπαθούμε να τις λύνουμε μέσω της κοινότητας (διάλογος, συμβουλευτικές συστάσεις) αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό, διαφορετικά να ενημερώνουμε τους αρμόδιους φορείς και αυτούς των οποίων τα νομικά δικαιώματα ή το έννομο συμφέρον θίγεται.
Χρησιμοποίησες εκφράσεις όπως «να την δούμε οι "αστυφύλακες του ubuntu"» που με αποσυντόνισε. Σε άλλους χώρους βλέπω τέτοιες παρομοιώσεις (πολιτική, άλλες κοινότητες ΕΛ/ΛΑΚ) που αποσυντονίζουν τις συζητήσεις.
Για το [3], νομίζω ότι για τώρα θα ήταν εντάξει να είνα κλειστή η ομάδα. Έχω υπόψιν μου κάποια από τα ζητήματα, για τα οποία ζητήματα δεν έχουμε καθαρή ιδεά για το πως θα συμπεριφερθούμε και τι κινήσεις θα κάνουμε. Πιστεύω ότι θα ήταν εντάξει να παραμείνει κλειστή, και στον επόμενο απολογισμό (έξη μήνες;) να δούμε αν χρειάζεται πραγματικά να είναι κλειστή η συζήτηση.